Αθλητισμός

Αλέφαντος: Πήραν προπονητή τον Αναστασιάδη που βάζει την Παναγιά μέσα στο τάκλιν και το οφσάιντ

Αλέφαντος: Πήραν προπονητή τον Αναστασιάδη που βάζει την Παναγιά μέσα στο τάκλιν και το οφσάιντ
Ο Νίκος Αλέφαντος ρίχνει... βόμβες μέσω του blog του στο pagenews.gr για την ΕΠΟ και την επιλογή της να πάρει τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Εθνική, ενώ αναφέρεται και στον κανονισμό για μειώσεις βαθμών λόγω επεισοδίων.

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο blog του στο pagenews.gr για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τα επεισόδια και τις αφαιρέσεις βαθμών και… ξεσπαθώνει για την επιλογή της ΕΠΟ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Το έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω οι βαθμοί να παίρνονται στο γήπεδο, είναι αηδία να αφαιρούν βαθμούς από ομάδες επειδή τσακώθηκαν οπαδοί. Από την εποχή που ήμουν εγώ νέος, πάντα τσακώνονταν οπαδοί στις εξέδρες. Και παλιά έπεφτε ξύλο, μην ακούτε αυτά που λένε και ωραιοποιούν το παρελθόν, χαμός γινόταν. Μεμονωμένα έπεφταν μπουνιές στα γήπεδα.

Χθες στην Πάτρα πλακώθηκαν μεμονωμένα, αλλά τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα. Απαράδεκτα πράγματα. Να τιμωρηθούν οι παίκτες και ο προπονητής με το έτσι θέλω. Δεν σέβονται τον κόπο των αθλητών.

Απαράδεκτα πράγματα να χάσει έτσι βαθμούς από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Στο τέλος οι ομάδες θα δίνουν πιο πολλά λεφτά για άνδρες ασφαλείας και για δικηγόρους, παρά για προπονητές και αθλητές.

Και μπορεί να γίνεται εύκολα προβοκάτσια τώρα. Να πηγαίνουν οπαδοί άλλης ομάδας και να την κάνουν μπαρούτι την αντίπαλη εξέδρα. Πληρωμένοι για να κόβουν βαθμούς από τον αντίπαλο.

Πολύ στραβά πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα έχουν διαλύσει όλα. Εδώ αποφάσισε η ΕΠΟ να φέρει τον Αναστασιάδη προπονητή στην Εθνική!

Αυτός είχε εξαφανιστεί χρόνια, δεν υπήρχε πουθενά. Δεν ξέρω και αν έβλεπε ξένο ποδόσφαιρο να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν πήγε στο εξωτερικό να παρακολουθήσει από κοντά πώς δουλεύουν στις προπονήσεις ξένοι προπονητές.

Και είχε καταντήσει αηδία στο τέλος να λέει μετά από κάθε ματς για την Παναγιά και την Παναγιά και τον πνευματικό του στο Άγιο Όρος. Γέλαγε ο κόσμος. Κι εγώ είμαι θρήσκος, όλοι μας αγαπάμε τη θρησκεία αλλά υπάρχει και ένα μέτρο.

Μόνο τη δική σου ομάδα αγαπάει η Παναγία; Οι άλλοι παίκτες και προπονητές δεν έχουν μανούλα; Κούρασε πολύ τον κόσμο και ενόχλησε. Καλό είναι να την πιστεύεις τη θρησκεία αλλά για πάρτη σου. Μην βάζεις την Παναγία μέσα στο τάκλιν και στο φάουλ και στο οφσάιντ. Τραγελαφικά πράγματα. Και τον έβαλαν προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Περισσότερα