Αθλητισμός

Η πρόταση της Μακάμπι στον Γκραντ, ο Ζάχαβι και ο Παναθηναϊκός

Η πρόταση της Μακάμπι στον Γκραντ, ο Ζάχαβι και ο Παναθηναϊκός
Τι συνέβη με τον Αβραάμ Γκραντ και τη Μακάμπι Χάιφα και που εμπλέκεται ο Ζάχαβι.

Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού και η είσοδος στην ΠΑΕ του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ξένα δημοσιεύματα εξακολουθούν να αναφέρονται στον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος επίσης θα έχει θέση στη νέα εποχή του τριφυλλιού.

Ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα θέλει τον Αβράαμ Γκραντ να έχει πρόταση για να επιστρέψει στους πάγκους. Και συγκεκριμένα από την Μακάμπι Χάιφα του Ισραήλ. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Πίνι Ζάχαβι είναι αυτός που τον πρότεινε! Ο Πίνι Ζάχαβι που υποτίθεται πως θα έχει κι αυτός λόγο στον Παναθηναϊκό.

Η αλήθεια, πάντως, είναι διαφορετική. Ο Γκραντ δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην προπονητική. Και ένα περισσότερο για ομάδα τύπου Μακάμπι Χάιφα. Άλλο να ερχόταν κάποια ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ, εκεί ίσως να το συζητούσε. Αλλά πάνε αυτοί οι καιροί. Πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ο Γκραντ περιμένει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει το πόστο του και να προχωρήσει στον σχεδιασμό του. Αυτή είναι η αλήθεια. Το πότε μην το ρωτάτε. Πάνε αργά τα πράγματα εδώ και μήνες με τον Παϊρότζ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments