Μedia

House of Cards: Πώς θα «εξαφανιστεί» ο Φρανκ Αντεργουντ και πώς θα είναι (vid)

House of Cards: Πώς θα «εξαφανιστεί» ο Φρανκ Αντεργουντ και πώς θα είναι (vid)
House of Cards: Πλησιάζει η ώρα για την πρεμιέρα της 6ης σεζόν του House of Cards.

Ο Κέβιν Σπέισι απολύθηκε από το House of Cards, λόγω της ανάμειξής του στο σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης που συγκλόνισε το Χόλιγουντ.

Οι φίλοι της σειράς έχουν συζητήσει διάφορες εναλλακτικές εκδοχές της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix.

Πώς θα «εξαφανιστεί» ο Φρανκ Αντεργουντ και πώς θα είναι το «House of Cards» χωρίς τον έναν από τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες;

Όμως η Κλερ Άντεργουντ, ξεκαθαρίζει τα πράγματα από την αρχή.

«Από ό,τι σας είπε ο Φράνσις τα τελευταία πέντε χρόνια μην πιστεύετε λέξη. Θα είναι διαφορετικά τώρα, ανάμεσα σε εσάς και εμένα. Εγώ θα σας πω την αλήθεια».

Έπειτα από πέντε σεζόν, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοινώνει ότι η σειρά θα στηριχτεί σ’ αυτήν με φράσεις όπως η προηγούμενη.

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου ορίζεται το πλαίσιο του νέου κύκλου: Ο Φρανκ είναι νεκρός, η Κλερ είναι ελεύθερη από την παρουσία του, αλλά αιχμάλωτη της κληρονομιάς του.

Νέοι εχθροί εμφανίζονται στο προσκήνιο (στο καστ έχουν προστεθεί η Νταϊάν Λέιν και ο Κρεγκ Κινίαρ), παλιές συμμαχίες αμφισβητούνται, καινούργιες εγκαινιάζονται.

Ούτε από τη σεζόν αυτή θα λείπουν οι ίντριγκες, οι δολοφονίες, οι μακιαβελικές κινήσεις –αν κρίνουμε από τα πρώτα τρία επεισόδια που δόθηκαν για review – και, όπως έχει υποσχεθεί η Ρόμπιν Ράιτ σε συνεντεύξεις της, το τέλος «θα σας σοκάρει τόσο που δεν θα το πιστεύετε».

Όλα τα στοιχεία που έκαναν το «House of Cards» μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων δεκαετιών μένουν τα ίδια: οι εξαιρετικές ερμηνείες, το σφικτό σενάριο, η πλούσια παραγωγή, η έξυπνη σκηνοθεσία.

Η 6η σεζόν του House of Cards κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4/11 στις 21.00, στο Cosmote Cinema 4HD και θα είναι διαθέσιμο on demand στην υπηρεσία Cosmote TV Plus και στο Netflix από 2/11.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments