Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (02/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (02/11/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις. Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: Αντρική παρουσία, Λόγια δέσμευσης, Τυχερά λεφτά.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (02/11/18). Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 02. Τα Σπαθιά (06 Καρό). Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό: Αντρική παρουσία, Λόγια δέσμευσης, Τυχερά λεφτά.

Κριός: Δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας αφορά, καθώς βλέπετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην ζωή του, που ακόμη δεν μπορεί να λύσει. Ταύρος: Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι να βρείτε έναν νέο άνθρωπο μακριά από αυτά που έχετε δει και γνωρίσει μέχρι τώρα και να ζήσετε την αγάπη. Δίδυμοι: Εσείς που πάτε για δεσμεύσεις, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί στις ανακοινώσεις σας, σε τρίτους που πιθανόν και να σας ζηλεύουν.

Καρκίνος: Όλα είναι έτοιμα έτσι ώστε εσείς και ο αγαπημένος σας, να τολμήσετε να αποκαλύψετε επιτέλους στους κοινούς σας γνωστούς, το επόμενο σας βήμα.

Λέων: Δεν είναι δυνατόν, να λέτε τα πάντα σε ανθρώπους που τώρα έχετε γνωρίσει και είστε στα πρώτα στάδια του έρωτα. Αφήστε τους άλλους να σας κερδίσουν πρώτα. Παρθένος: Δεν έχετε βρει ποιος είναι τελικά αυτός, που σας ψάχνει από το παρελθόν σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε και τις αποκαλύψεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ζυγός:  Τα λάθη που πρέπει πια να αποφύγετε τα ξέρετε. Αυτό που πρέπει τώρα να δείτε, είναι πως μπορείτε και πάλι με τον αγαπημένο σας να είστε μαζί και καλά. Σκορπιός: Οι μέρες θα σας φέρουν πιο πολλές και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και αυτό σίγουρα θα σας διορθώσει επιτέλους και την διάθεση. Τοξότης: Δεν υπάρχει κάποιος που να σας τραβάει την δύσκολη σας ερωτική προσοχή. Όλα τα παλιά τα έχετε εξαντλήσει και ούτε καν θα ασχοληθείτε να τα ξαναδείτε.

Αιγόκερως: Κάποια λόγια αγάπης, θα έρθουν από τον σύντροφο σας που όμως θα μιλούν για ένα κοινό μέλλον, μέσα από σοβαρές και μόνιμες επισημοποιήσεις. Υδροχόος: Δεν ξέρετε ποιος από όλους αυτούς τους εραστές, που έχετε γύρω σας είναι πραγματικά αληθινός και ποιος απλά σας τάζει υπερβολές. Ιχθείς: Αν ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να κλείσετε μόνιμα πια την πόρτα στο παρελθόν σας, απλά κάντε το, καθώς το παρόν ταίρι σας, ήδη έχει ενοχληθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments