Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (03/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (03/11/18)
Ζώδια και έρωτας - Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για το Σάββατο (03/11/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Η ποιοτική επικοινωνία θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις που έχουν συσσωρευτεί στη σχέση σας.

Να ακούτε περισσότερο από ότι μιλάτε και θα καταφέρετε να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες, ώστε να δείτε μια άποψη διαφορετική από τη δική σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Οι ιδέες και οι σκέψεις σας περιτριγυρίζουν σαν ένας τεράστιος κυκλώνας δημιουργικότητας. Αφήστε την φλύαρη φύση σας να πάρει τον έλεγχο, στην επόμενη συζήτησή σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Η τάση που έχετε να μιλάτε με στόμφο κάνει τους άλλους να χαμογελούν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το να παρασκέφτεστε στον έρωτα, του αφαιρεί όλες αυτές τις αυθόρμητες ιδιότητες που τον κάνουν τόσο διασκεδαστικό. Αν ανησυχείτε διαρκώς για ο,τιδήποτε θα μπορούσε να πάει στραβά μπορεί να σας κάνει να σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Ζήστε τη στιγμή. Μην φοβάστε για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Αισθάνεστε εξαντλημένοι; Βρεθείτε με τον/την αγαπημένο/η σας και βάλτε προτεραιότητες σε ο,τιδήποτε πρέπει να γίνει. Συμπεριλάβετε λίγη διασκέδαση στη λίστα με όσα πρέπει να κάνετε. Συνδυάστε τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Ωροσκόπιο Λέων

Προσκαλέστε μερικούς φίλους για δείπνο με εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Κάντε το κλίμα πιο γιορτινό βάζοντας κάποιο θέμα για μπουν όλοι σε μια συγκεκριμένη διάθεση. Σκεφτείτε μερικά παιχνίδια που θα αναδείξουν τα ταλέντα καθενός από τους καλεσμένους σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Ακόμη και σε ζητήματα καρδιάς, η ψυχρή λογική θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη. Αντί να ζυγίζετε κάθε συναισθηματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική σε κάποιο τρέχον ζήτημα που απασχολεί εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μπορεί ο/η σύντροφός σας να είναι η αδερφή-ψυχή σας αλλά για να κρατήσετε τη σχέση σας επιτυχημένη θα πρέπει να έχετε και φίλους για να τη μοιραστείτε. Επανασυνδεθείτε με τους παλιούς σας φίλους και παράλληλα κάντε μερικούς καινούργιους με τους οποίους θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εσείς μπορεί να έχετε βάλει σε τάξη τα δικά σας οικονομικά ζητήματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χρειάζεται να ανακατευτείτε με αυτά του/της συντρόφου σας. Αφήστε το στους επαγγελματίες.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Δε βαριέστε εύκολα. Στη δουλειά σας εμφανίζονται νέες συναρπαστικές ευκαιρίες, που με τη σειρά τους πυροδοτούν τη δημιουργικότητά σας και στο σπίτι. Ο/Η σύντροφός σας αναλαμβάνει δράση και αποδεικνύεται ιδιαιτέρως χρήσιμος βοηθός.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Περάστε τη σημερινή μέρα μαθαίνοντας στον/στη σύντροφό σας ένα-δυο πράγματα για την τελευταία σας εμμονή. Με το να μοιράζεστε ενεργά τα ενδιαφέροντά σας μαζί τους, στέλνετε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι σας νοιάζει πολύ η άποψή τους για ό,τι σας εμπνέει.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Γιατί να χάνετε χρόνο με κουβέντες; Μάθετε να επικοινωνείτε με τον/την σύντροφό σας. Χρησιμοποιήστε γραπτά μηνύματα, φατσούλες, emoticons, και δικές σας προσωπικές φράσεις για να φλερτάρετε μεταξύ σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Μετά από μια δύσκολη μέρα, αισθάνεστε εξαντλημένοι και δεν νιώθετε ότι είστε και η καλύτερη παρέα. Αφήστε τον/ τη σύντροφό σας να το κρίνει. Αφήστε τον εαυτό σας χαλαρό στη συντροφιά κάποιου/κάποια που εμπιστεύεστε απόλυτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments