Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 03/11 – 09/11

Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 03/11 – 09/11
Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο 03/11 – 09/11

ζώδια Κριός

Σας περιμένουν μερικές εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα, Κριοί. Για την ακρίβεια θα είναι μία απ’ τις πιο απρόβλεπτες εβδομάδες του έτους για την ερωτική ζωή σας. Περιττό να πω ότι τίποτα δεν πάει όπως το σχεδιάζατε.

Ο τρόπος να το αποφύγετε αυτό; Μην κάνετε σχέδια! Νέα αγάπη ή δεν μπορώ να ασχοληθώ με την αγάπη, αφήστε το να κυλήσει.

ζώδια Ταύρος

Τι συμβαίνει με αυτή την αναδρομή της Αφροδίτης; Θα είναι ανάδρομη μέχρι την επόμενη εβδομάδα και στο μέρος του χάρτη σας που θέλει ρουτίνα και συμφωνίες στην επαγγελματική ζωή σας. Σας τριγυρνάνε περιπέτειες στο γραφεία, αλλά μπορεί να μην είναι καλό να τις κυνηγήσετε μέχρι την Τετάρτη, όταν η Νέα Σελήνη προσφέρει μια νέα αρχή στον έρωτα.

ζώδια Δίδυμοι

Δεν είστε σίγουροι για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον που όλο αλλάζει γνώμη; Προσπαθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στο να το παίζεται χαλαροί, να δείχνετε ότι δεν σας νοιάζει και να φαίνεται ότι ενδιαφέρεστε; Γιατί ασχολείστε; Οι παίκτες παίζουν, αυτός ή αυτή βρίσκονται στην κορυφαία λίγκα, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε το παιχνίδι, Δίδυμοι.

ζώδια Καρκίνος

Είναι τα μικρά πράγματα, Καρκίνοι. Οι λεπτομέρειες, όπως το πώς σας κοιτάζει, πώς χαμογελά όταν βρίσκεστε κοντά ή το ότι σας προσφέρει το κλειδί του σπιτιού του/της τη δεύτερη εβδομάδα. Κόψτε ταχύτητα, τα μικρά πράγματα είναι υπέροχα, αλλά τα μεγάλα πράγματα μπορεί να χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο. Ακυρώστε τη δοκιμή γαμήλιας τούρτας.

ζώδια Λέων

Ο Ουρανός είναι στον Οίκο της νέας αγάπης σας από Τρίτη, πόσο συναρπαστικό! Σταθείτε, δεν πέρασε επτά χρόνια εκεί; Πώς πήγε αυτό για σας; Κάποιος, που δεν μπορέσατε να ξεπεράσετε ποτέ, μπορεί να επιστρέψει για ένα ακόμα ταξιδάκι στην υπεροχότητά σας. Ούτε κι αυτός/ή σάς έχει ξεπεράσει.

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο

ζώδια Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σάς πιέζει να κάνετε τη συζήτηση που μπορεί να μην σάς κάνει να νιώθετε άνετα, αλλά η αμηχανία σας πάει. Ένα πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να μην είναι προετοιμασμένο γι’ αυτό, μπορεί να προσπαθήσει να σας αποσπάσει την προσοχή με φιλιά. Να είστε δυνατοί, Παρθένοι. Έχετε μερικά πράγματα να ξεκαθαρίσετε πρώτα.

ζώδια Ζυγός

Αν όλα είναι πολλά για εσάς, δεν πειράζει να πατήσετε παύση. Αν είναι μέχρι εδώ ή αν είναι «περίμενε και βλέπουμε», είναι στο δικό σας χέρι. Η Αφροδίτη σας δοκιμάζει, σας ρωτά αν είναι αυτό που θέλετε πραγματικά… Και είτε είναι το πρώτο ραντεβού είτε η πρώτη εβδομάδα, κοιτάξτε τη λίστα των θέλω σας, των πρέπει σας και σκεφτείτε ειλικρινά αν αυτός ή αυτή σας ταιριάζει.

ζώδια Σκορπιός

Είναι πυροτέχνημα ή νοτισμένο βεγγαλικό; Μπορείτε να το μάθετε τσεκάροντας τους παλμούς σας, τόσο εύκολο. Τρέχουν σαν τρελοί ή είναι όπως πάντα, ένας χτύπος το λεπτό; Κάποιος τους κάνει να τρέχουν, ίσως όχι αυτή την εβδομάδα, αλλά πολύ πολύ σύντομα. Περιμένετε, όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς εξάσκηση.

ζώδια Τοξότης

Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας από το τέλος της εβδομάδας, ο κυβερνήτης των σχέσεων σας Ερμής βρίσκεται ήδη εδώ. Αυτός ο συνδυασμός θα στείλει τα πράγματα σε νέο επίπεδο. Η Αφροδίτη σας λέει ότι για να γίνει αυτό πρέπει να πάτε και την κοινωνική ζωή σας σε νέο επίπεδο. Μαζέψτε τους φίλους σας και κάντε ένα νέο σχέδιο. Επεκτείνετε την αναζήτηση.

ζώδια Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη θέλει να αναλογιστείτε τις επιλογές σας, τις αλληλεπιδράσεις με μερικούς τύπους που σάς κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ακούγεται σαν να διαλέγετε άλογα κούρσας, Αιγόκεροι; Ψάχνετε για κάτι έντονο και σύντομο ή για κάποιον που μπορεί να ολοκληρώσει τον αγώνα; Στηρίξτε τον νικητή σας, επιλέξτε τώρα: Δύο φορές ανά βράδυ ή το μεγάλο παιχνίδι;

εβδομαδιαίο ερωτικό ωροσκόπιο

ζώδια Υδροχόος

Μια εβδομάδα γεμάτη κοινωνικότητα σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέους φίλους και εκείνοι έχουν φίλους που έχουν φίλους κ.ο.κ. Πείτε ναι σε αυτές τις προσκλήσεις, Υδροχόοι. Ο κυβερνήτης της νέας αγάπης σας Ερμής έχει αναλάβει την αποστολή να σας γνωρίσει με όσο το δυνατόν περισσότερους. Είναι αγενές να μην δεχτείτε τέτοιες προσκλήσεις.

ζώδια Ιχθύες

Δεν ψάχνουν όλοι την αγάπη του αιώνα, κάποιοι θα ήταν χαρούμενοι με μια νύχτα διασκέδασης. Αλλά, αντίστοιχα, κάποιοι δεν ψάχνουν τίποτα και τα βρίσκουν όλα. Αυτή την εβδομάδα είστε στην τελευταία κατηγορία, Ιχθύες. Η Νέα Σελήνη προσφέρει μια τυχαία γνωριμία στη στάση του λεωφορείου, στη βιβλιοθήκη ή στο μαγαζί με τα πυροτεχνήματα. Λάμψτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments