Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιμνημόσυνη δέηση στους Βουλιαράτες (pics)

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιμνημόσυνη δέηση στους Βουλιαράτες (pics)
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Ξέσπασε η μητέρα του Κώστα Κατσίφα - "Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας".

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Επιμνημόσυνη δέηση για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος παραμένει άταφος εδώ και μία εβδομάδα, τελέστηκε στους Βουλιαράτες.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, στους Βουλιαράτες, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Μετά το μνημόσυνο, η μητέρα του 35χρονου, Βασιλική Κατσίφα, ξέσπασε γιατί ακόμη δεν έχει μπορέσει να θάψει το παιδί της.

H κα Βασιλική Κατσίφα ξέσπασε λέγοντας:

«Ο Κωνσταντίνος μου θα μείνει ήρωας! Και θα γίνω μια μάνα σκληρή. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα παιδιά μου. Για τον λεβέντη μου για το παλικάρι μου που μου το έφαγαν. Μου το φαγαν οι αλήτες οι Αλβανοί. Οι αλήτες! Θέλω να προστατεύσετε τα δικαιώματά μας. Όλο τον χειμώνα μας ανοίγουν τα σπίτια», ενώ ο σύζυγός της προσπαθούσε να την ηρεμήσει.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μετά τον πατέρα του 35χρονου κλήθηκε να καταθέσει και η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οποία όμως απάντησε γραπτώς ότι ήταν σε διάσταση τα τελευταία χρόνια και δεν έχει να δώσει κάποια πληροφορία, όπως και ότι επέστρεψε στην Ελλάδα επειδή δεν έγινε η κηδεία.

Δικογραφία για την υπόθεση Κατσίφα άνοιξε η Αλβανική Δικαιοσύνη

Δικογραφία κατά του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα άνοιξε η αλβανική δικαιοσύνη, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία αφορά σε παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Κώστα Γιοβανόπουλο, στο ποινικό δίκαιο τέτοιες δικογραφίες άμεσα αρχειοθετούνται με το θάνατο ενός ανθρώπου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments