Διεθνή

Πίτσα: Αυτά είναι τα μυστικά που οι πιτσαρίες δεν θέλουν να ξέρετε

Πίτσα: Αυτά είναι τα μυστικά που οι πιτσαρίες δεν θέλουν να ξέρετε
Πίτσα: 4 κοινά μυστικά που δεν θέλουν να ξέρετε.  

Η πίτσα, είτε επειδή είναι εύκολη στην παρασκευή και ακόμα πιο εύκολη στην κατανάλωση, είτε επειδή είναι απλά πεντανόστιμη, έχει εισχωρήσει για τα καλά στις κουζίνες όλου του κόσμου και τρώγεται για βραδινό, μεσημεριανό, πρωινό ή σνακ.

Σε όποια πόλη του κόσμου και να βρεθείτε θα υπάρχει σίγουρα μια πιτσαρία. Όμως να ξέρετε ότι υπάρχουν 4 κοινά μυστικά που δεν θέλουν να ξέρετε.

Τα μυστικά που οι πιτσαρίες δεν θέλουν να ξέρετε

  • Οι αλυσίδες πίτσας μπορούν να χρησιμοποιήσουν συντηρητικά στη ζύμη και τη σάλτσα τους για να παρατείνουν τη διάρκειά τους, να βελτιώσουν τη γεύση τους και να διατηρήσουν την επιθυμητή υφή και χρώμα.
  • Οι online παραγγελίες μας βοηθούν πολύ γι’αυτό το λόγο επιβραβεύουμε όσους κάνουν τον κόπο να μπουνε στο site για να τις δουν. Πριν πάρεις τηλέφωνο, τσέκαρε όλες τις προσφορές.
  • Μην ξεχνάς πως ό,τι σου προτείνουμε στο τηλέφωνο, έχει εξτρα κόστος. Εννοείται πως θα πληρώσεις το “Μήπως θα θέλατε εξτρα τυρί;” και εννοείται πως υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως πολλές φορές οι άνθρωποι υποκύπτουν σε ό,τι τους προτείνουν, γιατί πεινάνε.
  • Κάθε ζύμη έχει κι άλλη τιμή. Η πιο φτηνή είναι η λεπτή ζύμη και η τιμή ανεβαίνει αν θελήσεις την αφράτη ζύμη. Όταν βλέπεις προσφορές να ξέρεις πως αφορούν την λεπτή ζύμη, διαφορετικά θα αναφέρεται σίγουρα στο φυλλάδιο πως αφορά κάποια πιο αφράτη εκδοχή της.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments