Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (4/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (4/11/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (4/11/18)

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 04.11 Κυριακή

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 29. Η Γυναίκα (Άσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Μυστικά στο φως – Παράλληλες διαδρομές – Εργασιακό παρασκήνιο

Ταρώ Λενορμάν – Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ίσως και να χρειαστεί αυτές τις ημέρες, να κάνετε κάποιο δρομολόγιο, ταξίδι όπου και στο προορισμό, να σας περιμένει μια πολλή ευχάριστη κατάσταση.

Ταύρος

Οι καταστάσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας, έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας που μόλις διορθωθούν, τότε θα ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι

Μια εποχή, που πρέπει να δείτε πιο καθαρά, το τι συγκεκριμένα πρέπει να κάνετε για να είστε πολύ καλύτερα με τον άνθρωπο που αγαπάτε μόνιμα.

Καρκίνος

Δεν είστε και πολύ σταθεροί, αυτόν τον καιρό στις θέσεις σας, και μάλλον, αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η σχέση αυτή που έχετε, αδυνατεί να σας κρατήσει.

Λέων

Η μέρα έχει μόνο χαρμόσυνα νέα για εσάς καθώς χρήματα που περιμένετε, έρχονται…αλλά και το άτομο που σκέφτεστε θα σας πλησιάσει.

χαρτομαντεία Παρθένος

Οι επικοινωνίες με τον αγαπημένο σας, θα πάρουν φωτιά. Το θετικό είναι ότι τώρα πια και οι δύο σας, έχετε συνειδητοποιήσει τι είναι το σωστό να γίνει.

Ζυγός

Δεν έχετε πια καμία απολύτως εμπιστοσύνη στον άνθρωπο σας, με όλα αυτά που έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν του. Εσείς όμως ακόμη αυτήν την σχέση την υποστηρίζετε.

Σκορπιός

Αν υπάρχουν ακόμη κάποιες καταστάσεις – εκκρεμότητες που σας απασχολούν από την μεριά του αγαπημένου σας, πρέπει να τις συζητήσετε άμεσα.

Τοξότης

Τίποτα από την δική σας την μεριά δεν πρέπει να κάνετε για να επιστρέψει ο πρώην σας. Αντιθέτως ασχοληθείτε με τον ζωή σας, και μην χάνεστε μόνο μέσα στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Δεν είστε έτοιμοι, να δώσετε το ναι σας, για μια νέα ερωτική σχέση. Ακόμη υπάρχουν ζητήματ1α που πρέπει να λύσετε, για να μην ξαναβρείτε μπροστά σας.

Υδροχόος

Οι ευτυχισμένες ημέρες θα ξαναέρθουν, και εσείς που είστε τώρα απόμακροι από το πρόσωπο που αγαπάτε, θα δέσετε και πάλι μέσα στην σχέση σας.

Ιχθείς

Δεν έχετε αφιερώσει καθόλου χρόνου, στον άνθρωπο σας, καθώς είστε χαμένοι μέσα στην εργασία και την κοινωνική σας ζωή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments