Lifestyle

Αλεξανδράκη: Πέρασε στους “Επίλεκτους” και ζήτησε να αποχωρήσει

Αλεξανδράκη: Πέρασε στους “Επίλεκτους” και ζήτησε να αποχωρήσει
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ψηφίστηκε από τον κόσμο να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης βάζοντάς την στην ομάδα των επίλεκτων. Η οριστική απάντηση της έρχεται την Δευτέρα.

Αλεξανδράκη: Το επεισόδιο της Κυριακής στο Nomads 2 είχε πολλές ανατροπές. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ψηφίστηκε από τον κόσμο να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης βάζοντάς την στην ομάδα των επίλεκτων. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε την απόφαση του κόσμου και η Αλεξανδράκη με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει κι αν γίνεται να δώσει τη θέση της στον Δημήτρη Γιαλαμά. Ο λόγος που επικαλέστηκε είναι ότι δεν αντέχει μακριά άλλο από τον σύντροφό της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω καταρχήν και είμαι πολύ ευτυχισμένη που με ψήφισε ο κόσμος αλλά θα ήθελα να ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και στην παραγωγή και στους συμπαίκτες μου. Συνειδητοποίησα ότι μπορώ σε όλες τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθω αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από τον σύντροφό μου. Είμαι ειλικρινά αποφασισμένη δεν θέλω να αλλάξω την απόφασή μου». Ο Σάββας Πούμπουρας της έδωσε χρόνο να του απαντήσει μέχρι και σήμερα.

Οι πέντε Επίλεκτοι που ψήφισε το κοινό είναι οι: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Χρήστος Βασιλόπουλος. Νωρίτερα, είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Επίλεκτους οι Mike, Μάριος Ακριβόπουλος, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Δημήτρης Μαρμαράς και Γρηγόρης Μόργκαν. Αντίθετα, αποχωρούν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.

Για τη Μαδαγασκάρη αναχώρησαν παίκτες που άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ Survivor. Συγκεκριμένα, οι Στέλιος Χανταμπάκης, Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ντάρια Τουρόβνικ, Μαριάννα Καλλέργη και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments