Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (5/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (5/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Δευτέρα (5/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (5/11/18)

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Ζυγό όπου βρίσκεται, θέτει ως προτεραιότητα την ισορροπία και τη συνεργασία.

Φροντίστε να είστε επικεντρωμένοι, με ότι κι αν ασχοληθείτε. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις. Διαφυλάξτε και υποστηρίξτε τις θέσεις σας!

Το φεγγάρι είναι στην τελευταία φέτα του. Προετοιμάστε τα σχέδια και τις προθέσεις σας, για τη Νέα Σελήνη που θα αναδυθεί στον Σκορπιό την Τετάρτη!

Σήμερα Δευτέρα, αποφύγετε να δεσμευτείτε για την επίλυση κάποιου προβλήματος στο σπίτι ή σε κάποια ιδιοκτησία σας, ιδιαίτερα εάν σχετίζεται με έναν νεαρό άντρα. Κάτι τέτοιο μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο λόγω ανεπαρκούς δράσης. Στην αρχή της εβδομάδας, θα έχετε προσδοκίες για την εξέλιξη μιας σειράς γεγονότων, μερικά από τα οποία θα σας εκπλήξουν σίγουρα με την κατεύθυνση που πρόκειται να πάρουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις σας.

Σήμερα μια ευεργετική επίδραση στα σχέδιά σας και τις δεσμεύσεις σας θα περιλαμβάνει μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών, σε περίπτωση που επιλύσετε κάποιο δυσάρεστο πρόβλημα. Τη Δευτέρα θα φροντίσετε την υγεία ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με οικογενειακές, οικονομικές ή ερωτικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να εργαστείτε με οικονομικά έγγραφα ή για να λάβετε χρήματα. Φροντίστε να δώσετε αρκετή προσοχή στον/στην αγαπημένο/η σας, είτε μένετε μαζί είτε έχετε σχέση εξ αποστάσεως.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια δέσμευση σχετικά με κάποια έγγραφα, με μια τράπεζα, με την πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας και άλλα. Θα λάβετε νέα σχετικά με χρήματα που θα αφορούν προσωπικά εσάς ή το σπίτι σας. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν έξοδα σχετικά με ακίνητα ή αντικείμενα που έχετε στην κατοχή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τη Δευτέρα θα εξετάσετε τις ενέργειές σας που θα σχετίζονται με ένα παιδί – την εκπαίδευσή του ή την εργασία του. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να συνεργαστείτε με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα σχολείο ή κάποιον χώρο εργασίας που σχετίζεται με το παιδί σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Δευτέρα θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα βιώσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με κάποιον άντρα που γνωρίζετε. Σήμερα θα είστε πιο συναισθηματικοί από ότι συνήθως και αυτό μπορεί να είναι η αιτία πολλών περίπλοκων καταστάσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments