Ζώδια

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (05-08/10/18)

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (05-08/10/18)
Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων από την τσιγγάνικη τράπουλα.

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (05-08/10/18)

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο. Πιο αναλυτικά:

Κριός: 4 Σπαθί

Οι μόνιμες σας προσπάθειες θα είναι και αυτές, που έχουν πια πείσει το πρώην ταίρι σας, για να έρθει και πάλι μέσα στην αγκαλιά σας. Σίγουρα θα βρείτε και τον τρόπο, για να λύσετε και τα πέριξ προβλήματα.

Ταύρος: 6 Καρό

Οι σκέψεις σας είναι καρφωμένες σε έναν νέο έρωτα, που πάει και έρχεται στην ζωή σας, χωρίς όμως να σας αφήνει περιθώρια για να ελπίσετε σε κάτι περισσότερο από αυτό, που έχετε τώρα.

Δίδυμοι: 5 Καρό

Εσείς δεν είστε τα ζώδια, που θα κλείσετε τα μάτια και το στόμα σας, σε καταστάσεις που σας ενοχλούν. Είτε αυτές προέρχονται από τον επαγγελματικό ή τον ερωτικό σας τομέα.

Καρκίνος: 2 Σπαθί

Οι μέρες αυτής της νέας εβδομάδας, θα σας δώσουν κάποια οικονομική είδηση που θα σας διώξει πια κάθε άγχος. Τώρα θα πρέπει να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά και την σχέση σας.

Λέων: 4 Μπαστούνι

Έχει μαζευτεί πολύς κόσμος, μέσα στην ερωτική σας ζωή και αυτό έχει αρχίσει πια και προκαλεί πολλές αστάθειες. Δεν χρειάζεστε κανέναν για να σας πει …πως θα τρέξετε με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος: 7 Καρό

Οι φήμες λένε, ότι το πρώην ταίρι σας, έχει προχωρήσει την ζωή του. Αυτό που ξέρετε εσείς, είναι ότι…δεν σας αφορά αυτό καθόλου, μιας και επίσης έχετε περάσει σε άλλα δεδομένα.

Ζυγός: 8 Κούπα

Μην κάνετε πράματα που σας λένε οι τρίτοι, μέσα στον δεσμό σας. Το μόνο που πιθανόν και να καταφέρετε είναι να γίνουν τελικά παρεξηγήσεις, και να χαλάσει αυτή η όμορφη ατμόσφαιρα που έχετε.

Σκορπιός: 5 Σπαθί

Τίποτα εσάς, δεν σας κρατά μέσα σε μια ερωτική σχέση, αν εσείς μέσα σας έχετε πραγματικά αποφασίσει να φύγετε. Το καλό είναι ότι και τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν σε ότι σκέψη και να έχετε.

Τοξότης: 5 Κούπα

Πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, καθώς θα βρείτε έναν νέο έρωτα αυτό το δεύτερο 10ήμερο του μήνα. Επίσης, φροντίστε να κλείσετε και τις παλιές σας εκκρεμότητες που ακόμη σας ψάχνουν.

Αιγόκερως: 4 Κούπα

Δεν μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο και χώρο στον σύντροφο σας, αυτές τις μέρες, καθώς είστε άκρως απορροφημένοι, από την εργασία και κάποιες έκτακτες κοινωνικές δράσεις.

Υδροχόος: 10 Καρό

Πολλές και όμορφες οι νέες γνωριμίες, που έχουν βγει στον δρόμο σας και μάλλον κάποια, έχει πιάσει την καρδιά σας, πιο πολύ από ότι πιστεύετε. Ο χρόνος φέρνει εκπλήξεις.

Ιχθείς: 8 Μπαστούνι

Μην λέτε ακόμη στους οικείους σας κύκλους, για όλα αυτά που συμβαίνουν με τον πρώην σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε από τώρα, τι μπορεί να γίνει στα προσεχώς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments