Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τρίτη (6/11/18)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τρίτη (6/11/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για ελεύθερους.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τρίτη (6/11/18)

Ζώδια Κριός

Όχι μόνο θα πρέπει να φλερτάρετε με τα μάτια με κάθε άγνωστο που συναντάτε, αλλά θαπρέπει επίσης να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους.

Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται – κάποιος/α είναι βέβαιο ότι θα βρει την αυτοπεποίθησή σας ελκυστική.

Ζώδια Ταύρος

Ο/Η ιδανικός σύντροφος για εσάς μπορεί να πρέπει να είναι σχεδόν τέλειος/α, αλλά η πραγματικότητα σας προσγειώνει. Εάν δυσκολεύεστε να συνδεθείτε με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, σκεφτείτε μήπως αλλάξετε λίγο τα πρότυπά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να διευρύνετε λίγο τους ορισμούς σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Όλοι σας αγαπάνε σήμερα, από το πώς περπατάτε μέχρι τον τρόπο που εκφράζεστε. Βγείτε εκεί έξω και μιλήστε με τους ανθρώπους. Κάντε σοβαρές ερωτήσεις και μάθετε ποιος πηγαίνει πού. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα σας ενημερώσει για κάτι σημαντικό!

Ζώδια Καρκίνος

Αισθάνεστε λίγο άπληστοι σήμερα. Αν κάποιος θέλει να μοιραστεί το γεύμα σας, προσπαθήσετε να μην τον αγριοκοιτάξετε ή να κατσουφιάσετε. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι όρια. Μη φοβηθείτε να θέσετε κάποια όρια – αισθάνεστε πιο σέξι όταν μπορείτε να πείτε την άποψή σας!

Ζώδια Λέων

Όλοι δουλεύουν για τον εγωισμό σας σήμερα. Μπορεί να προσπαθείτε σκληρά να μην αφήσετε όλο αυτό τον θαυμασμό να σας χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά είναι κάπως αναπόφευκτο. Κάντε ένα βήμα πίσω και αλλάξτε τις προοπτικές σας. Αξίζει πραγματικά όλη αυτή την αρνητική συναισθηματική αντίδραση;

Ζώδια Παρθένος

Νιώθετε κάπως νοσταλγικοί, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να ψάξετε για εκείνο τον παλιό σας έρωτα από το σχολείο. Μην ντρέπεστε να γυρίσετε πίσω στο χρόνο. Τουλάχιστον θα δείτε πόση πρόοδο έχετε κάνει – και εκτός αυτού, μπορεί να είναι ακόμη αδέσμευτοι!

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα αποφύγετε να είστε υπερβολικά χαριτωμένοι ή πνευματώδεις όταν απαντάτε σε μηνύματα από πιθανούς ερωτικούς συντρόφους. Μπορεί να σας παρεξηγήσουν ως κοινότυπους ή ανάποδους. Κρατήστε χαμηλό προφίλ για τώρα –αφήστε την κωμωδία για μια άλλη μέρα.

Ζώδια Σκορπιός

Πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας, δώστε στον εαυτό σας μια μικρή ώθηση. Κάντε κάτι για να λάμψετε. Ακόμη και ένας περίπατος γύρω από το τετράγωνο ή ένα σετάκι κοιλιακών μπορεί να λειτουργήσει. Μέχρι να φτάσετε στο ραντεβού σας, θα ακτινοβολείτε ομορφιά!

Ζώδια Τοξότης

]Ένα σέξι μήνυμα ή e-mail σας στέλνει στα ουράνια – – αλλά μην μείνετε εκεί πάρα πολύ καιρό! Επιστρέψτε στη γη και σκεφτείτε πραγματικά τι προσπαθούν να σας πουν. Αυτό αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και να εξετάσετε προσεκτικά τα πράγματα – διαφορετικά, μπορεί να σας διαφύγει κάτι σημαντικό.

Ζώδια Αιγόκερως

Η συναισθηματική εξάρτηση δεν είναι ό,τι καλύτερο για εσάς σήμερα. Κάποιος/α που σας αρέσει χρειάζεται τον χώρο του/της, οπότε αφήστε τον/την. Αν δεχτείτε μια περίεργη ματιά ή ένα απότομο σχόλιο, μην το πάρετε προσωπικά. Απλά κάντε τα δικά σας και αφήστε τους ήσυχους προς το παρόν.

Ζώδια Υδροχόος

Το διαδικτυακό σας προφίλ μπορεί να είναι γεμάτο από ενδιαφέροντα γεγονότα και σέξι φωτογραφίες, αλλά μπορεί να μην έχει προσωπικότητα. Μπορεί να μην μπορεί καν να περιγράψει το ποιοι πραγματικά είστε, οπότε βρείτε κάποιο συμβάν που μεταμόρφωσε τη ζωή σας και ενσωματώστε το στο πακέτο.

Ζώδια Ιχθύες

Μην περιορίζετε την αναζήτησή σας μόνο στις συνηθισμένες διαδικτυακές σελίδες γνωριμιών. Ψάξτε για καινούργιες, πιο ασυνήθιστες δυνατότητες – όπως χώροι πολιτικών συζητήσεων ή sites που αφορούν τη θρησκευτική πίστη. Διευρύνοντας το δίκτυό σας,αυξάνετε τις πιθανότητες να βρείτε κάποιον/α που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments