Αθλητισμός

Ίντερ – Μπαρτσελόνα: 1-1 – Ο Ικάρντι έσωσε ξανά τους Ιταλούς

Ίντερ – Μπαρτσελόνα: 1-1 – Ο Ικάρντι έσωσε ξανά τους Ιταλούς
Ίντερ - Μπαρτσελόνα: 1-1. Με τον Μάουρο Ικάρντι να σκοράρει και πάλι στο φινάλε, η Ίντερ απέσπασε τον βαθμό. Καλύτερη η Μπάρτσα.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα: Δυναμικό χαρακτήρα έδειξε η Μπαρτσελόνα στο ματς με την Ίντερ.

Έπαιξε το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα στο μισό γήπεδο, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως στο φινάλε έφυγε από το Giuseppe Meazza με μόλις έναν βαθμό και την πρώτη της απώλεια στον όμιλο.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ξανά με γκολ στο φινάλε χάρισε τον ένα βαθμό στους Ιταλούς.

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες. Έπεσε όμως πάνω στον Χαντάνοβιτς, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε ζωντανή την Ίντερ.

Τελικά, ο τερματοφύλακας των νερατζούρι νικήθηκε στο 83′ από ένα υπέροχο σουτ του Μάλκολμ, που είχε περάσει σαν αλλαγή και σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Όλα έδειχναν πως οι Καταλανοί θα σημειώσουν την 4η νίκη τους σε ισάριθμα ματς, υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με μια κίνηση… πίβοτ στο 87′ έφερε την μπάλα στο δεξί, “εκτέλεσε” μέσα από την περιοχή και έγραψε το τελικό 1-1.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς (85′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ναϊνγκολάν (63′ Μπόρχα Βαλέρο), Πολιτάνο (81′ Καντρέβα), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Τζόρντι Αλμπα, Λενγκλέ, Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αρτούρ (74′ Βιδάλ), Ντεμπελέ (81′ Μάλκομ), Κουτίνιο, Σουάρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments