Αυτοκίνητο

Honda: Θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στο Μιλάνο

Honda: Θα παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στο Μιλάνο
Honda: Τα δύο concept μοντέλα, έχουν σχεδιαστεί από τον project leader, Βαλέριο Αϊέλο και την ομάδα του στη Ρώμη. Η CB125M είναι μία μηχανή φτιαγμένη για το δρόμο. Είναι βαμμένη σε φωτεινό κόκκινο και η σχεδίασή της παραπέμπει σε super-motard.

Δύο νέες μοτοσικλέτες στα 125 κ. εκ. θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Honda στη Διεθνή Έκθεση Μοτοσικλέτας στο Μιλάνο. Πρόκειται για τις CB125X και CB125M που ανήκουν σε μία κατηγορία που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα δύο concept μοντέλα, έχουν σχεδιαστεί από τον project leader, Βαλέριο Αϊέλο και την ομάδα του στη Ρώμη. Η CB125M είναι μία μηχανή φτιαγμένη για το δρόμο. Είναι βαμμένη σε φωτεινό κόκκινο και η σχεδίασή της παραπέμπει σε super-motard.

Οι φουτουριστικές γραμμές της είναι μίνιμαλ και πολύ έντονες με τη σέλα να καταλήγει όμορφα σε μία κοντή, ψηλή ουρά και σε ένα μικροσκοπικό φωτιστικό σώμα LED. Από την άλλη η ολόλευκη CB125X είναι ένα μοντέλο X που εστιάζει ξεκάθαρα στην περιπέτεια. Η σχεδίασή της περιλαμβάνει μία σειρά από κοφτές γραμμές και ξεκάθαρες επιφάνειες που παραπέμπουν στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας.

Οι γραμμές της μοτοσικλέτας είναι αθλητικές όσο και απέριττες. Η σέλα και ο σκελετός συνδυάζονται αρμονικά σε ένα σύνολο που γέρνει προς τα εμπρός αποπνέοντας μία αύρα επιθετικού δυναμισμού.

Το μπροστινό μέρος της CB125X διακρίνεται για τα τρία φωτιστικά σώματα που διαθέτει, ένα κεντρικό προβολέα και δύο στα πλευρικά φέρινγκ. Πράγματα, που πέρα από το ότι χαρίζουν μοναδική εμφάνιση στη μοτοσικλέτα, δίνουν και μία αίσθηση επιπρόσθετης ασφάλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments