Ελλάδα

Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Θρήνος στους Βουλαριάτες – Δρακόντεια μέτρα στα σύνορα για το τελευταίο “αντίο”

Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Θρήνος στους Βουλαριάτες – Δρακόντεια μέτρα στα σύνορα για το τελευταίο “αντίο”
Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Αύριο στη 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον 35χρονο.

Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στους Βουλιαράτες, αφού σήμερα έφτασε η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό. Οι συγχωριανοί του 35χρονου μετέφεραν στα χέρια την σορό του, η οποία ήταν σκεπασμένη με την ελληνική σημαία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Κωνσταντίνου, την οποία ταλανίζει ένα μεγάλο “γιατί;”. Ο κόσμος έχει αρχίσει σιγά σιγά και μαζεύεται, καθώς αύριο στη 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού.

Να αναφερθεί, ότι μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε τη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων, δέκα ημέρες μετά το θάνατό του, σε επεισόδιο με τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις.

Με έξοδα του δήμου Δερόπολης Αλβανίας η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Με έξοδα του δήμου Δερόπολης στον οποίο ανήκει διοικητικά το χωριό Βουλιαράτες θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ κατά τη συνεδρίαση τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 35χρονου.

Το συγκινητικό σκίτσο στο πατρικό του σπίτι

Το συγκινητικό σκίτσο του ζωγράφου Σπύρου Ζαχαρόπουλου από σήμερα βρίσκεται σε μια γωνιά στο πατρικό σπίτι του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Σε επιφυλακή οι αρχές στα σύνορα – Στους Βουλιαράτες η σορός του

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να παραβρεθεί στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Πέμπτης (08/11), προκειμένου να πουν το «τελευταίο» αντίο στον 35χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών την 28η Οκτωβρίου.

Έτσι, για το συγκεκριμένο λόγο, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν λάβει ειδικά μέτρα ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών, τώρα που το κλίμα είναι τόσο τεταμένο.

Για την ώρα, δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες του epirus-tv-news από τους Βουλιαράτες:

Να αναφερθεί, ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες, στις οποίες απεικονίζεται ο πόνος της οικογένειας και το πρόσωπο του νεκρού, ωστόσο η δημοσιογραφική ομάδα του pagenews.gr επέλεξε να μην τις αναρτήσει ως ένδειξη σεβασμού τόσο στην οικογένεια και τον νεκρό, όσο και στους αναγνώστες του.

Περισσότερες εικόνες από τους Βουλιαράτες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments