Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τυλιγμένη με τη γαλανόλευκη η σορός του 35χρονου (pics)

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Τυλιγμένη με τη γαλανόλευκη η σορός του 35χρονου (pics)
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έφτασε στους Βουλιαράτες η σορός του 35χρονου. Οι πρώτες εικόνες από το χωριό.

Ύστερα από 10 ημέρες από την στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από αλβανικά πυρά, βρίσκεται ξανά στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του epirus-tv-news, η σορός του 35χρονου είναι καλυμμένη με την ελληνική σημαία.

Να αναφερθεί ότι στη 13.00 τοπική ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του 35χρονου στο κοιμητήριο του χωριού.

Τραγικά πρόσωπα ο πατέρας του, η μητέρα του και οι αδερφές του.

Δείτε τις εικόνες του epirus-tv-news:

Κηδεία Κωνσταντίνου Κατσίφα: Σε επιφυλακή οι αρχές στα σύνορα – Στους Βουλιαράτες η σορός του

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να παραβρεθεί στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Πέμπτης (08/11), προκειμένου να πουν το «τελευταίο» αντίο στον 35χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών την 28η Οκτωβρίου.

Έτσι, για το συγκεκριμένο λόγο, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν λάβει ειδικά μέτρα ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών, τώρα που το κλίμα είναι τόσο τεταμένο.

Για την ώρα, δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Να θυμίσουμε, ότι οικογένεια του 35χρονου παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο των Τιράνων, δέκα ημέρες δηλαδή, μετά το θάνατό του.

Με έξοδα του δήμου Δερόπολης Αλβανίας η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Με έξοδα του δήμου Δερόπολης στον οποίο ανήκει διοικητικά το χωριό Βουλιαράτες θα γίνει η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ κατά τη συνεδρίαση τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 35χρονου.

Η κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει προγραμματιστεί να γίνει αύριο στις 13:00 τοπική ώρα.

Μητέρα Κατσίφα: Τι να την κάνουμε τη ζωή χωρίς το παλικάρι μας;

«Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα για τον λεβέντη μου. Γιατί μου του αφαίρεσαν τη ζωή; Τι έκανε;

Που ήθελε τον τόπο του, την Βόρειο Ήπειρο; Που στις 28 Οκτωβρίου χαιρόταν να στολίζει και ερχόταν με τις σημαίες από την Αθήνα.

Μου έλεγε να σιδερώσουμε τις σημαίες. Το πρωί ήταν μια χαρά το παιδί μου, το σταύρωσα και του είπα «η παναγιά μαζί σου»», λέει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βασιλεία, στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο γιος της «μπορούσε να σκοτώσει πολλούς, αλλά ήταν της θρησκείας. Τι να την κάνουμε τη ζωή μας τώρα, χωρίς το παλικάρι μας; Βοήθαγε παντού χωρίς να πάρει μία.

Ήταν ένα καλό παιδί, για όλες τις δουλειές. Γιατί να του αφαιρέσουν τη ζωή; Τον λεβέντη μου, το παλικάρι μου, μας διαλύσανε».

«Περιμένουμε τη σορό του παιδιού μου. Τι το κάνουν το παιδί εκεί; Τι τους κάναμε; Ποτέ δεν πειράξαμε κανέναν. » λέει η κ. Κατσίφα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments