Ελλάδα

Κηδεία Κατσίφα: Χιλιάδες κόσμου στους Βουλιαράτες για το τελευταίο “αντίο”

Κηδεία Κατσίφα: Χιλιάδες κόσμου στους Βουλιαράτες για το τελευταίο “αντίο”
Σήμερα η κηδεία του 35χρονου, Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Κηδεία Κατσίφα: Στις 14:00 ώρα Ελλάδας θα πούνε το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, συγγενείς και φίλοι του 35χρονου που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του χωριού από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου, ενώ το ηπειρωτικό μοιρολόι θα ακουστεί από τον γνωστό ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα.

Να θυμίσουμε, ότι η σορός έφτασε χθες στους Βουλιαράτες, αφού οι αλβανικές αρχές μετά από πρωτοφανή καθυστέρηση έδειξε το “πράσινο” φως προκειμένου ο 35χρονος τα ταφεί.

Δρακόντεια μέτρα στα σύνορα για το τελευταίο «αντίο»

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να παραβρεθεί στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Πέμπτης (08/11), προκειμένου να πουν το «τελευταίο» αντίο στον 35χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών την 28η Οκτωβρίου.

Έτσι, για το συγκεκριμένο λόγο, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές τόσο από την μια όσο και από την άλλη πλευρά των συνόρων έχουν λάβει ειδικά μέτρα ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις των δυο χωρών, τώρα που το κλίμα είναι τόσο τεταμένο.

Για την ώρα, δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments