Διεθνή

Πυροβολισμοί στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εστιατόριο (pics&vids)

Πυροβολισμοί στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε εστιατόριο (pics&vids)
Συναγερμός στην Καλιφόρνια μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο.

Δεκάδες άτομα τραυματίστηκαν, στην Καλιφόρνια όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα μπαρ – εστιατόριο.

Οι τρομοκρατημένοι θαμώνες του Borderline Bar & Grill στο Thousand Oaks της ευρύτερης περιοχής του Λος Άντζελες κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια για να γλιτώσουν από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή.

Άγνωστο ακόμα αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες. Όπως μεταδίδει το rt.com, ανάμεσα στα θύματα είναι κι ένας αστυνομικός. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ διαφεύγει της σύλληψης.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα, ξημερώματα Πέμπτης για την Ελλάδα) στο μπαρ Borderline Bar & Grill στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

Ήταν περίπου 23:20 όταν συνέβη το περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Κάποια αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ύποπτος είναι λευκός άνδρας, που εμφανίστηκε στο μπαρ ντυμένος στα μαύρα και άνοιξε πυρ κατά πάντων.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ABC, Jory Rand, άνδρας που ήταν παρών τη στιγμή της επίθεσης περιέγραψε τον ένοπλο ως γενειαφόρο από τη Μέση Ανατολή.

https://twitter.com/ABC7Jory/status/1060446535459041282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1060446535459041282&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Ftromos-se-estiatorio-tis-kalifornia-pyrovolismoi-kai-polloi-traymaties%2F2653835%2F

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments