Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Στη Βουλή για την καταβολή των αναδρομικών

Αλέξης Τσίπρας: Στη Βουλή για την καταβολή των αναδρομικών
Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την καταβολή αναδρομικών.

H επιστροφή των αναδρομικών είναι το πρώτο από μια σειρά μέτρων που θα έλθουν το προσεχές διάστημα, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την καταβολή αναδρομικών σε ένστολους, γιατρούς, πανεπιστημιακούς και δικαστικούς λειτουργούς.

Η ομιλία του πρωθυπουργού Αλ Τσίπρα στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την καταβολή αναδρομικών σε ένστολους, γιατρούς, πανεπιστημιακούς και δικαστικούς λειτουργούς:

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του σε σκληρή γλώσσα κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε νομοθετικές παρεμβάσεις τώρα που η οικονομία ανακάμπτει. Κατανοώ την αμηχανίας, καλύτερα όμως σήμερα να ψηφίζατε θετικά και να μην κουνάγατε το δάχτυλο. Εμ κουτσουρέψατε μισθούς, εμ δεν συμμορφωθήκατε ποτέ με τις δικαστικές αποφάσεις. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Με βαριά καρδιά θα ψηφίσετε σύντομα και τη μη περικοπή των συντάξεων, που εμείς καταφέραμε», είπε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πρώτο μέτρο του ‘τετάρτου μνημονίου’ είναι οι επιστροφή αναδρομικών των ειδικών μισθολογίων. Ό,τι εξήγγειλα θα γίνει. Θα το πιείτε το ποτήρι. Ένα ένα θα έρθουν τα μέτρα προς ψήφιση και θα λέτε ‘ναι σε όλα’», πρόσθεσε.

«Καμία σπατάλη δεν κάνουμε. Σπατάλη είναι το όργιο διαφθοράς στην Υγεία, στο φάρμακο στις εξοπλιστικές δαπάνες», πρόσθεσε.

«Έχουμε σχέδιο και όραμα να αλλάξουμε την Ελλάδα και θα το καταφέρουμε», υπογράμμισε.

ια αποκατάσταση μιας τρομερής αδικίας έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επιστροφή των αναδρομικών στις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ συμπλήρωσε: Έχουμε υποχρέωση να αποκαταστήσουμε και άλλες αδικίες σε θέματα μισθοδοσίας των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων».

Μάλιστα, χαρακτήρισε τη στάση της ΝΔ απέναντι στη συγκεκριμένη τροπολογία, ως «στάση ευθύνης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments