Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (8/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (8/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (8/11/18).

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη

Μπορείτε να μιλήστε με τον άνθρωπο σας, πιο άνετα πια καθώς και εσείς είστε πια πιο ήρεμοι, από τα δικά σας θέματα. Με τα αστρολογικά να συμμαχούν … σε όλα αυτά που θέλετε σίγουρα μπορείτε να βρείτε λύσεις, που πιθανόν και μέχρι σήμερα να μην φαινόντουσαν. Συμπληρωματικά θα έρθουν και κάποιες θετικές ειδήσεις από τα οικονομικά – κληρονομικά σας, που θα γίνουν και η αιτία, για να κάνετε όλα τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας

Υπομονή θα πρέπει να δείξετε αυτό το διάστημα, σε υποθέσεις που ακουμπούν την προσωπική ζωή του συντρόφου σας. Υπάρχουν οικονομικά και οικογενειακά του θέματα, που πρέπει πρώτα να επιλυθούν πριν εσείς οι δύο πάρετε τις μέλλουσες σας αποφάσεις. Οι χωρισμένοι, θα βάλουν ένα στοπ σε πλησιάσματα αυτό τον καιρό, καθώς δεν είναι έτοιμοι για νέα πλησιάσματα ακόμη και επανασυνδέσεις. Ίσως πια από τον επόμενο μήνα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Αρχιερέας

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ συνειδητοποιείτε … ότι οι δράσεις και η έντονη προσωπικότητα που έχει ο σύντροφος σας, κάτι κρύβει. Με τον ανάδρομο Ερμή, να πλησιάζει εσείς δεν θα χρειαστεί να ψάξετε πιο βαθιά, καθώς οι αποκαλύψεις, θα είναι πολλές και σημαντικές. Επίσης, μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την εργασία και τις κοινωνικές σας προσκλήσεις. Κάποιοι που σας αγαπούν ( φίλοι + συγγενείς ), σας αναζητούν εδώ και καιρό.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Ο Τροχός της Τύχης

Εσείς θα σπάσετε τα ρεκόρ των χωρισμών και των επανασυνδέσεων, αυτό το χρονικό διάστημα. Με την Αφροδίτη να σας δίνει μόνο θετικές όψεις, εσείς ξέρετε που πρέπει να μείνετε ή να φύγετε. Υπάρχουν καταστάσεις και σε εσάς τους αδέσμευτους, που θα εκδηλωθούν στην ερωτική τους ζωή … και ίσως και μέσα σε αυτόν τον μήνα κάτι να ξεκινήσει. Εξελίξεις μόνο εύκολες πια θα βιώσετε σε επάγγελμα και σπουδές.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Εγκράτεια

Η μέρα έχει δώρα όλων των ειδών! Αυτό είναι πρώτα για την τσέπη σας, και σε δεύτερο βαθμό για την καρδιά σας. Από την εργασία σας θα έρθουν ειδήσεις και οικονομική άνοδος, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ξανα – φτιάξετε την καθημερινότητα σας. Σε δεύτερο βήμα οι ερωτικές σχέσεις που έχουν περάσει από χωρισμό, τώρα θα καταφέρουν να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία … ίσως και την τελευταία. Το γιατί μόνο εσείς μπορείτε να το ξέρετε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Οι Εραστές

Τα οικεία περιβάλλοντα του ατόμου που αγαπάτε, έχουν την καλύτερη άποψη για εσάς. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, πιθανόν και κάποιους από αυτούς … να τους συναντήσετε. Σε επόμενο τόνο, θα πρέπει και εσείς να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις, και να μην ρισκάρετε άλλο, με τις ακόμη ανοιχτές σας υποθέσεις του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά σας, βγαίνουν ταξίδια και νέες επενδύσεις! Η εποχή δίνει και πολλούς κεραυνοβόλους έρωτες.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Φροντίστε παραπάνω τον καλό σας εαυτό … και μην δίνεστε από την αρχή σε άτομα που δεν ξέρετε τι πιθανόν να θέλουν. Μόνο ο χρόνος θα σας αποδείξει τις προθέσεις και τις κινήσεις εκάστου. Μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό σας τομέα, και ίσως να πρέπει να αλλάξετε ωράρια ακόμη και μέρος που κατοικείτε. Μια καλή είδηση, θα έρθει από κάποιο νομικό – οικογενειακό σας ζήτημα. Κινηθείτε άμεσα και προσεχτικά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Δύναμη

Κάτι που έχετε κάνει, έχει σίγουρα ενοχλήσει το ταίρι σας, και αυτός είναι ο βασικός λόγος, που έχει αυτήν την συμπεριφορά. Σίγουρα η νέα σελήνη έχει βγάλει πολλά νεύρα και εντάσεις, που όμως από το ερχόμενο Σαβ / Κο, θα λήξουν. Κάποιοι θα πρέπει να επωφεληθούν από αυτήν την έντονη κατάσταση και να δουν την αλήθεια των ανθρώπων που τους περικυκλώνουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Τρελός

Οι μέρες έχουν κούραση λόγω υποχρεώσεων, αλλά ευτυχώς η ερωτική σας ζωή, που πάει πολύ καλύτερα, σας δίνει μια καλή ψυχολογία. Από τους περισσότερους του ζωδίου σας, μερικοί ίσως και να σκεφτούν τον γάμο ή μια συγκατοίκηση ακόμη και μέσα σε αυτό το τρέχον έτος. Οι μόνοι και οι δηλώνοντες εργένηδες, θα βρουν μεγάλο έρωτα στα μάτια ενός καλού τους φίλου.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Κρίση

Μπορείτε να φύγετε από ερωτικούς δεσμούς και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Εσάς δεν σας κρατούν ούτε υποσχέσεις αλλά ούτε και συνήθειες. Οι μέρες του Σκορπιού, θα φέρουν τις αποφάσεις σας σε λόγια και πράξεις. Σίγουρα μελετήστε και το ενδεχόμενο να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, εκεί που πιθανόν και να αξίζει ειλικρινά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Η μέρα σας είναι ιδιαίτερη, καθώς ήδη διαισθάνεστε ότι κάποιος που σας θέλει με τον δικό του τρόπο, θα σας ψάξει. Όντως οι επικοινωνίες θα φέρουν συναντήσεις. Οι ερωτευμένοι είναι στα καλύτερα τους! Ακόμη πιο τυχεροί, αυτοί που έχον πρόσφατα κάνει κάποιον νέο δεσμό, που θα καταφέρουν χωρίς μεγάλη προσπάθεια, να κάνουν άλματα προς μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Κόσμος

Έχετε κάνει πολλές αλλαγές μέσα στην ζωή σας και οι πιο πολύ από εσάς, έχετε αλλάξει τα προγράμματα σας αλλά και έχετε απομακρύνει προσωπικότητες που δεν είναι συμβατές με τα θέλω σας. Επίσης, εσείς που είστε μέσα σε μεγάλες και σοβαρές σχέσεις, τώρα αυτό το καλό αστρολογικό διάστημα, να κάνετε και τις επόμενες σας κινήσεις, μιας και τα οικονομικά σας είναι ανοδικά και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments