Άποψη

Αλέφαντος: “Αφήστε ρε εξυπνάκηδες του καναπέ, για χόρτα σας έχει ο Μουρίνιο”

Αλέφαντος: “Αφήστε ρε εξυπνάκηδες του καναπέ, για χόρτα σας έχει ο Μουρίνιο”
Απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος, αναρωτιέται μέσω του blog του στο pagenews.gr αν οι... καναπεδάκηδες έχουν δει πολλούς προπονητές με τους τίτλους του Μουρίνιο, σχολιάζει τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ και κάνει πρόβλεψη για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Αλέφαντος λέει δύο κουβέντες για τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού και αναρωτιέται… κεσ κε σε Λουξεμβούργο στο ποδόσφαιρο. Μιλάει για το ντέρμπι της Κυριακής και στέλνει… μήνυμα για τον Μουρίνιο στους εξυπνάκηδες του καναπέ.

“Δεν χωράει κριτική στο ματς του Ολυμπιακού με την ομάδα από το Λουξεμβούργο. Δεν ήταν σοβαρή ομάδα αυτή, έφαγε 5 και λίγα ήταν, πολύ ανώτερος ως ομάδα ο Ολυμπιακός. Το είπα και από το πρώτο ματς στο Λουξεμβούργο. Κες κε σε Λουξεμβούργο στο ποδόσφαιρο; Έχετε ξαναδεί ομάδα από το Λουξεμβούργο να κάνει τίποτα στην Ευρώπη;

Πρέπει να μην παρασυρθεί από αυτή την πεντάρα ο Ολυμπιακός, γιατί τώρα έρχεται ο Παναθηναϊκός. Με ρωτάει ο Θέμης τι βλέπω για το Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός. Θα σας πω την αλήθεια χωρίς να κάνω δημόσιες σχέσεις. Αν ο Ολυμπιακός πιάσει καλή απόδοση, είναι αδύνατον να μην το πάρει αυτό το ματς! Θα είναι αυτοκτονία να χάσει κι άλλους βαθμούς ο Ολυμπιακός και να μείνει κι άλλο πίσω στο πρωτάθλημα. Έλα ρε, ποιος Πούγγουρας και ποιος Μαυρομάτης.

Έχει πολύ καλύτερο ρόστερ ο Ολυμπιακός, έχει δύο 11άδες. Και η δεύτερη 11άδα του είναι καλύτερη από την πρώτη 11άδα του Παναθηναϊκού!

Έχει πάρει καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, πληρωμένους, έτοιμους, όχι παιδιά που τώρα προσπαθούν να φτιάξουν το όνομά τους. Τα έχω πει πολλές φορές για την καλή δουλειά που έχει κάνει ο Δώνης, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι για τα δόντια τους.

Εγώ θα έβαζα τον Χασάν φορ σε αυτό το ματς και Λάζαρο με Ποντένσε στα άκρα. Όχι δηλαδή με φορ τον Λάζαρο.

Δεν είναι για εμένα μεγάλο ντέρμπι αυτό, μόνο ο Ολυμπιακός κρατάει την αίγλη. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση με το μεγάλο Παναθηναϊκό που έχουμε ζήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν για πολλές δεκαετίες στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό.

Έχουμε δει για πολλά χρόνια Παναθηναϊκό με Δομάζο, Αντωνιάδη, Παπαεμμανουήλ, Ελευθεράκη, Λουκανίδη, παικταράδες.

Μετά με Σαραβάκο, Ρότσα, Ζάετς, Δημόπουλο, Σαργκάνη, Κυράστα, Γαλάκο, παικταράδες. Πέφτανε κορμιά. Χαμός γινόταν. Δεν τον φοβάμαι τώρα τον Παναθηναϊκό, πρέπει να αυτοκτονήσει ο Ολυμπιακός για να έχει πρόβλημα.

Μεγάλο διπλό έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους. Ακούω που λένε κάποιοι να φύγει ο Μουρίνιο. Γιατί να φύγει ο Μουρίνιο; Ξέρουν πολλούς προπονητές να έχουν πάρει τους τίτλους που έχει πάρει ο Μουρίνιο σε τόσα πρωταθλήματα και στο Τσάμπιονς Λιγκ; Αφήστε ρε εξυπνάκηδες τον καναπέ, σας έχει για χόρτα ο Μουρίνιο”.

Ο Νίκος Αλέφαντος και όλα του τα άρθρα με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments