Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Χαμόγελο του Παιδιού: Ποια Ελληνίδα πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ ύψους 75.000 ευρώ
Χαμόγελο του Παιδιού: Ποια Ελληνίδα πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ ύψους 75.000 ευρώ | Pagenews.gr
Pagenews Team

Το Χαμόγελο του Παιδιού εξακολουθεί να επιβαρύνεται με ΕΝΦΙΑ και φέτος έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 75.000 ευρώ. Κάτι που θα έφερνε σε δύσκολη θέση τη ΜΚΟ που ανοίγει την αγκαλιά της για δεκάδες παιδιά που έχουν ανάγκη. Ωστόσο βρέθηκε άνθρωπος που αποφάσισε να καλύψει το ποσό.

Το ποσό των 75.000 ευρώ προσέφερε στο Χαμόγελο του Παιδιού η Κλέλια Χατζηιωάννου, καλύπτοντας τον ΕΝΦΙΑ που κλήθηκε να καταβάλει η ΜΚΟ, με το τεράστιο έργο και την κοινωνική προσφορά.

Η κυρία Χατζηιωάννου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ανέλαβε την πρωτοβουλία να δώσει λύση σε ένα θέμα, το οποίο η κυβέρνηση είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήταν δυνατή η απαλλαγή του ιδρύματος από την υποχρέωση καταβολής του -μέχρι πριν τις εκλογές του 2015- άδικου και παράνομου φόρου ακινήτων. Την αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και την διακριτικότητά της καθώς και για την εμπιστοσύνη της στο έργο του οργανισμού που καταβάλλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με σοβαρά προβλήματα Υγείας και σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που ζει ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας».

Ετικέτες: 
2018