Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (9/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (9/11/18)
Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (9/11/18).

Η κάρτα Λενορμάν της Παρασκευής 33. Το Κλειδί (08 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές προσεγγίσεις – Αισθηματικές αποκαλύψεις – Επαγγελματική επιτυχία

Κριός

Αποκαλύψεις είναι στον δρόμο σας για την ερωτική σας ζωή, που θα σας φέρουν πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε, και που σας αγαπάει και αυτό.

Ταύρος

Όσα και να δείτε από τον άνθρωπο σας, για κάποιον ψυχολογικό σας λόγο, εσείς δεν είστε και τόσο ικανοποιημένοι. Ίσως το παρελθόν ακόμη σας φοβίζει.

Δίδυμοι

Εσείς είστε μέσα σε έναν κυκεώνα καταστάσεων και υποθέσεων που θα λύσετε με τον καλύτερο τρόπο, και σε δεύτερη ανάγνωση θα ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας τομέα.

Καρκίνος

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που ακόμη, σας ενοχλούν από το ερωτικό σας παρελθόν, και θέλετε μέσα από διάλογο να τις λύσετε. Σίγουρα θα το καταφέρετε.

Λέων

Πολλά τα φλερτ που έχουν προκύψει μέσα στην καθημερινότητα σας, αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε κάνει και κάποιον να σας έχει σίγουρα ερωτευτεί.

Παρθένος

Τις ερχόμενες ώρες – μέρες, θα συναντηθείτε με τον άνθρωπο σας, που θέλει να σας μιλήσει σοβαρά, για κάποιες θετικές έκτακτες εξελίξεις.

Ζυγός

Ευτυχώς τα οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα το επόμενο διάστημα, και αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει και μια αισιοδοξία γενικότερα.

Σκορπιός

Όσα και να κάνετε, για να ξεχάσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε ακόμη δεν το έχετε καταφέρει. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο περισσότερο και εγωισμό.

Τοξότης

Τα λόγια που έχετε τον τελευταίο καιρό ανταλλάξει με το ταίρι σας, είναι και αυτά που μάλλον στο τώρα, σας έχουν βάλει σε μια κατάσταση να μην μιλάτε καθόλου.

Αιγόκερως

Ίσως και να πρέπει να κάνετε κάτι άμεσα, για να ενεργοποιηθεί και πάλι το πάθος, μέσα στην ερωτική σας σχέση, και να έρθει πιο κοντά το έτερον σας ήμισυ.

Υδροχόος

Δεν θα βρείτε ακόμη κάποια θετική ανταπόκριση, από το άτομο που θέλετε, μόνο και μόνο επειδή, υπάρχουν άλλες τρίτες δεσμεύσεις στην ζωή του.

Ιχθείς

Προσπαθήστε με τον δικό σας τρόπο, να μιλήσετε πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που άμεσα θα πρέπει να λυθούν.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments