Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Παρασκευή (9/11/18)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Παρασκευή (9/11/18)
Ζώδια σήμερα για ελεύθερους.

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Παρασκευή (9/11/18)

Ζώδια Κριός

Δοκιμάστε να στείλετε e-mail σε τρεις υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους στο διαδίκτυο – ήρθε ώρα να αναλάβετε δράση!

Ωστόσο, μην μιλάτε μόνο για τον εαυτό σας. Να θυμάστε να τους κάνετε ερωτήσεις που τους αφορούν.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα βάλτε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας. Αντί να αντιδράτε με ένα ντροπαλό χαμόγελο, δοκιμάστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση – ακόμη και ένα απλό γεια είναι αρκετό. Μπείτε στο διαδίκτυο και δείτε όλες τις προοπτικές – ή ακόμη καλύτερα στείλτε μήνυμα σε κάποιες από αυτές!

Ζώδια Δίδυμοι

Η στιγμή είναι κατάλληλη για έρωτα, αλλά να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει περίπτωση να το παρακάνετε! Αν στείλετε e-mail σε 11 πιθανούς ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βραχυκυκλώσετε με τις απαντήσεις. Περιορίστε τη δράση σας.

Ζωδια Καρκίνος

Οι διαφορές μεγαλοποιούνται και οδηγούν σε μερικές ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις – ιδιαίτερα εάν υπάρχει κρυμμένο το ερωτικό στοιχείο. Κάποιοι λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά σήμερα κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει για εσάς.

Ζώδια Λέων

Η τεχνολογία είναι με το μέρος σας τώρα, οπότε αξιοποιήστε την στο έπακρο. Σερφάρετε στο διαδίκτυο και ψάξτε για κάτι νέο και σέξι. Στείλτε ένα-δυο γλυκά, αστεία μηνύματα. Έχετε εύκαιρο το κινητό σας και κρατήστε επικοινωνία με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ζώδια Παρθένος

Είναι πιθανόν τώρα να δυσκολεύεστε να πάρετε κάποια απόφαση. Είναι, όμως, εύκολο να δείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής που έχετε. Αντί να διαλέξετε μία στην τύχη ζητήστε τη συμβουλή κάποιου αγαπημένου φίλου.

Ζώδια Ζυγός

Θα πρέπει σίγουρα να βρείτε χρόνο σήμερα και να ρίξετε μια ματιά στις προσωπικές αγγελίες στο διαδίκτυο – αλλά ταυτόχρονα να δείτε ποιος ελέγχει το δικό σας προφίλ. Είστε απίστευτα σέξι!

Ζώδια Σκορπιός

Μερικές φορές οι σκέψεις σας είναι τόσο περίπλοκες ακόμη και για εσάς τους ίδιους. Οπότε είναι εξαιρετικά μη ρεαλιστικό να περιμένετε από τους άλλους να σας καταλάβουν αμέσως. Καλό θα ήταν να μοιράζεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα τα πάτε πολύ καλά με τους υπαινιγμούς και τις προτάσεις και ακόμη καλύτερα με τις ανοικτές προσκλήσεις. Προχωρήστε κάποια κατάσταση τώρα, καθώς έχετε ταλέντο στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα στο επίκεντρο βρίσκονται η σκληρή δουλειά αλλά και η ξεκούραση, παραμερίζοντας προσωρινά ο,τιδήποτε ερωτικό. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν καταλήξουν να μπερδευτούν οι γραμμές τη στιγμή που θα προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/κούκλα.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα επικεντρωθείτε στο πώς θα δείξετε την εσωτερική σας θέρμη. Μερικές φορές οι άλλοι μπορεί να σας θεωρούν πολύ απόμακρους ή αδιάφορους αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να το αλλάξετε αυτό. Κοιτάξτε τους κατάματα και ρωτήστε τους για τον εαυτό τους – θα σας λατρέψουν!

Ζώδια Ιχθύες

Πόσο γεμάτη είναι η καρδιά σας; Ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τα πράγματα προκειμένου να κάνετε χώρο για κάτι καινούργιο που έρχεται. Αν αφήσετε πίσω τα συναισθηματικά βάρη – με ελεγχόμενο τρόπο – θα αισθανθείτε υπέροχα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments