Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον νεαρό Κωνσταντέλια και τη… Μπαρτσελόνα

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον νεαρό Κωνσταντέλια και τη… Μπαρτσελόνα
Ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ, η Μπαρτσελόνα και η Φούλαμ.

Ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας είναι από τα σπάνια ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να το αναγνωρίζει και να τον φέρνει στη Θεσσαλονίκη το 2013 από την Αγία Παρασκευή Βόλου.

Ο νεαρός παρά το γεγονός πως είναι γεννημένος το 2003 και θα έπρεπε να αγωνίζεται με την Κ15 του Δικεφάλου έχει την ικανότητα να συμμετέχει σε αγώνες και προπονήσεις με την Κ17 των «ασπρόμαυρων». Μάλιστα, τη φετινή σεζόν μετράει σε έξι αγώνες δύο γκολ και επτά ασίστ!

Φυσικά, ένα τέτοιο ταλέντο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους σκάουτερ των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Έτσι, η Μπαρτσελόνα τον κάλεσε στη Μασία για να συμμετάσχει σε προπονήσεις με την Κ15 και την Κ17 της πριν περίπου 45 ημέρες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα inpaok.gr, ο Κωνστανέλιας μετέβη στη Βαρκελώνη και η απόδοση του στις προπονήσεις του επί ισπανικού εδάφους έκανε τους ανθρώπους της Μπάρτσα να… μείνουν με ανοιχτό το στόμα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου συνέχισε να αποτελεί μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Πάντως, για τον νεαρό ενδιαφέρεται και η Φούλαμ, με την αγγλική ομάδα να είναι αυτή που μαζί με την Μπαρτσελόνα έχουν ψάξει το θέμα του Κωνσταντέλια περισσότερο από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Χαρακτηριστικά το inpaok.gr αναφέρει: “Όντως οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν φόρμουλα για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο μέχρι στιγμής ο νεαρός είναι παίκτης του Δικεφάλου και δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με άλλη ομάδα.

Μάλιστα, η πλευρά του ΠΑΟΚ τονίζει πως Κωνσταντέλιας ανήκει στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων» και δεν υπάρχει κανενός είδους συμφωνία με κανέναν σύλλογο, παρά το γεγονός πως υπάρχουν μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που έχουν τον παίκτη στη λίστα τους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments