Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τo Σάββατο (10/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τo Σάββατο (10/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (10/11/18)

Κριός

Η αίσθηση για το πού καθοδηγείται η ερωτική σου ζωή, σε οδηγεί εκεί που πρέπει να είσαι αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ο αποκλεισμός μιας περιοχής της ερωτικής σου ζωής, θ’ αποδειχθεί δύσκολη. Θέλεις να ελευθερωθείς από ορισμένους τομείς της σχέσης σου, για να δημιουργήσεις χώρο για άλλα πράγματα, που δεν έχεις δοκιμάσει ή δεν έχεις ζήσει ακόμη.

Πριν ξεκινήσεις όμως αυτό το σχέδιο για να εκπληρώσεις τις βαθύτερες ερωτικές σου επιθυμίες, βάλε τον εαυτό σου στη θέση του εραστή σου. Είναι τοποθετημένος έτσι, όπως εσύ έχεις ανάγκη.

Ταύρος

Αν θελήσεις έντονο πάθος σήμερα, θα το έχεις! Η αγάπη και ο έρωτας, είναι ευλογημένοι με μια ένταση, που θα μπορούσε να ξεπεράσει το επίπεδο της σεξουαλικότητας. Αν έζησες πρόσφατα αναταράξεις στη σχέση σου, τώρα μπορείς να τις ξεπεράσεις και να προχωρήσεις στην εξέλιξη της.

Η αλλαγή μπορεί να φαίνεται δυσδιάκριτη για να ξεκινήσεις μ’ αυτή, αλλά θα μπορούσες να τη θεωρήσεις αυτή τη στιγμή, σαν μία δυναμική μεταμόρφωση.

Δίδυμοι

Όχι πως κάθε ενέργεια ή βήμα, που κάνεις στην ερωτική σου σχέση πρέπει να μετατρέπεται, έτσι όταν ζήσεις μια αυθόρμητη εξέλιξη, να πιστέψεις πως είσαι τυχερή. Και η μικρότερης σημασίας υπόθεση, μπορεί να σε οδηγήσει σε εκτενέστερες αναλύσεις από όσες είναι απαραίτητες, για να την αντισταθμίσεις. Γι’ αυτό διατήρησε την κοινή λογική ανά πάσα στιγμή. Μια παρόρμηση να πειραματιστείς με την αγάπη και τον έρωτα, δεν θα πρέπει να καθοδηγείται από απερισκεψία.

Καρκίνος

Θα υπάρχει κάτι πολύ σέξι σχετικά με τον τρόπο που επιδιώκεις τα πρωτεία στην ερωτική σου σχέση. Θέλεις να είσαι η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε να έχει ο εραστής σου. Μπορεί όμως να είναι δύσκολα τα ανταλλάγματα που περιμένεις απ’ αυτόν. Και οι δυο μαζί, μπορεί να δείτε τις προκλήσεις, σαν ευκαιρίες και να αγκαλιάσετε τα ερωτικά διδάγματα μέσα απ’ αυτές. Η συνεργασία σας, θα είναι πιο ερωτική από ποτέ!

Λέων

Δεν είναι μόνο η φυσική σου ευεξία που χρειάζεται επαναφόρτιση κάπου κάπου. Είναι και οι συναισθηματικές σου μπαταρίες, που χρειάζονται μια καλή επαναφόρτιση κάποιες φορές, όπως και η ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο, που θα αναζωογονηθείς. Έτσι θα μπορέσεις να δεις και την ερωτική σου ζωή, πιο ελπιδοφόρα και φωτεινή. Λίγος χρόνος για χαλάρωση, κάνοντας αυτό που σε εμπνέει, θα είναι απολαυστικά θεραπευτικό!

Παρθένος

Θα μπορούσε εύκολα να αποσπαστεί η προσοχή σου σήμερα. Αν έχεις δώσει μάλιστα μια υπόσχεση στον εραστή σου, φρόντισε να βεβαιωθείς ότι δεν θα τον αφήσεις ξεκρέμαστο. Αυτό που μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο ή αβέβαιο, είναι μάλλον πολύ πιο απλό στην πραγματικότητα, οπότε μην αφήνεις την κούραση να σε καταβάλλει. Αναμφισβήτητα έχεις πολλές ευθύνες, αλλά η σχέση σου, πρέπει να παραμείνει ψηλά στη λίστα σου

Ζυγός

Αν δεν είσαι σίγουρη πόση δύναμη έχεις μέσα στη σχέση σου, τότε αποκαλύπτοντας μία – δύο λαμπρές ιδέες, θα το καταλάβεις σύντομα. Η πρόοδος ενός παθιασμένου στόχου, μπορεί να συμβεί, αρκεί να μην παρασυρθείς από ενοχλητικούς και άσχετους περισπασμούς. Το να ξέρεις τί θέλεις να ζήσεις και να έχεις έξυπνες ιδέες για να το βιώσεις, επιβεβαιώνει πόσο ελέγχεις, το ερωτικό σου πεπρωμένο.

Σκορπιός

Ξέρεις όλους τους τρόπους άμυνας στην ερωτική σου ζωή, όπως ξέρεις επίσης γιατί εμφανίζονται ή πώς να τις ανακαλέσεις. Θα ανακαλύψεις, ότι προστατεύεις την καρδιά σου με μια ασπίδα ασφαλείας, άσκοπα. Κάτι γλυκό θα εμφανιστεί αν ρισκάρεις αυθόρμητα απέναντι στον εραστή σου και γίνεις πιο δεκτική. Θα μπορούσες να εκπλαγείς και να απολαύσεις ό, τι θα σου αποκαλύψει το ταίρι σου, όταν αισθανθεί την προθυμία σου, να τον εμπιστευτείς.

Τοξότης

Μπορεί να σου παρουσιαστεί κάτι διασκεδαστικό και σέξι αν ταρακουνήσεις τα πράγματα στην ερωτική σου σχέση σήμερα. Δεν είσαι απ’ αυτές που κολλάς στις άνετες καταστάσεις, αλλά θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις, πως κάποιος, έχει γίνει εν αγνοία σου απαραίτητος και είναι δύσκολο να απομακρυνθείς. Η αυτοπεποίθησή σου στα ερωτικά θέματα μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με το πόσο παραδέχεσαι τα συναισθήματά σου. Και η δική σου ειλικρίνεια, θα ενθαρρύνει την ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές!

Αιγόκερως

Αν πεισμώσεις ξαφνικά, τότε είναι συνήθως για κάποιο δικαιολογημένο λόγο. Θα είναι μάλλον απίθανο, να καταφέρει να σου αλλάξει τα μυαλά ο εραστής σου, με οποιοδήποτε τρόπο σήμερα. Ωστόσο, υπάρχει ειλικρίνεια στο πώς προσεγγίζεις αυτό το ερωτικό πρόβλημα και είσαι αποφασισμένη να ανακαλύψεις την αλήθεια μέσα από τη μεταξύ σας συζήτηση. Και οι δύο μαζί θα μπορέσετε να δείτε την αιτία της διαμάχης σας, πιο ρεαλιστικά.

Υδροχόος

Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα είναι πολύ ισχυρές και ίσως σε κάνουν να εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Αλλά αντί τις αξιολογήσεις επιστημονικά, άφησε να κυλίσουν ομαλά! Όσο πιο πολύπλοκες είναι, τόσο πιο έντονες θα γίνουν. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να υπάρχει κοινή λογική και ευαισθησία. Όμως μην τα εγκαταλείψεις και τα δύο εντελώς! Απλά προσπάθησε να καθοδηγηθείς σήμερα, περισσότερο από τον αυθορμητισμό σου και το πάθος σου!

Ιχθύες

Μπορεί να έχεις πολλές απόψεις, για κάποια θέματα, όμως φρόντισε πρώτα να τα αξιολογήσεις πριν ξεκινήσεις καυγά με τον εραστή σου. Υπάρχει πάντα και ο ήρεμος τρόπος για να αντιμετωπίσεις μια αντίθετη άποψη – ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται πως συμφωνείτε ότι διαφωνείτε. Όντας λιγότερο εξαρτημένη από τις υποθέσεις και πιο εξαρτημένη από τα γεγονότα μπορεί να διατηρηθεί οποιαδήποτε συζήτηση, σε ήρεμους τόνους. Οτιδήποτε άλλο, θα είναι καταλύτης για εντάσεις, που δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments