Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/11/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Πολλές οι συναντήσεις που θα έχετε μέσα σε αυτό το διάστημα, με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που σας ζευγάρι, θα σας φέρει πιο κοντά σε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει. Οι μέρες θα είναι καλές και για τους μόνους, που θα έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο και ίσως και κάποια ωραία φλερτ να κάνουν την εμφάνιση τους. Οι καταστάσεις στα οικονομικά σας, θα πάρουν την άνοδο σίγουρα και θα σας ανακουφίσουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Προβλήματα έχει για ακόμη μια φορά ο σύντροφος σας, με τα παλιά του θέματα, και αυτό είναι κάτι που σας προβληματίζει σε κάθε επίπεδο. Ίσως και να σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς για το μέλλον σας. Οι μέρες θα φέρουν και στους ελεύθερους νέες προσεγγίσεις που ίσως και κάτι ερωτικό να κάνει την εμφάνιση του. Σίγουρα μην χάνεστε και από τις καλές σας παρέες και αγαπημένα πρόσωπα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Θα ακούσετε μια πληροφορία, για τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην κάνετε ακόμη κάτι έντονο, απλά αφήστε τον χρόνο να σας φέρει πιο κοντά και ίσως και να σας δώσει την αφορμή για μεγάλη αγάπη. Οι καταστάσεις που ήδη χωρισμένους, θα αλλάξουν και ίσως και κάποιοι από εσάς να σκεφτούν την επανασύνδεση. Μην δώσετε όμως και πάλι χώρο σε λάθη και παραλήψεις που έχουν συμβεί όπως παλιά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Σας έχουν πει πολλά πράματα και ίσως όχι και τα καλύτερα για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας λόγω του παρελθόντος του. Αυτά τα ξέρετε. Το ιδανικό που έχετε να κάνετε είναι να δείτε πως πια εσείς θα περιφρουρήσετε τα συναισθήματα σας. Μόνοι και φανατικοί εργένηδες, που ζητούν πια να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην ερωτική του ζωή, καλό θα ήταν να διευρύνουν παραπάνω τον κοινωνικό τους κύκλο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Ρυθμίστε πρώτα τα οικονομικά σας δεδομένα, και σε δεύτερο στάδιο δώστε τον χρόνο σας σε ερωτικά και λοιπά ζητήματα. Εσείς που έχετε διπλές αισθηματικές καταστάσεις, μην χαλαρώνετε. Υπάρχουν πολλοί ανάδρομοι πλανήτες και μάλλον αν δεν είστε προσεχτικοί ίσως και να υπάρξουν ξαφνικές αποκαλύψεις, που δεν θα συμφέρουν κανέναν.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Αν έχει έρθει στην καθημερινότητα σας, και πάλι κάποιος από το παρελθόν σας, τότε να είστε πιο εγκρατείς σε αυτά που θέλετε εσείς και πάλι να προσφέρετε. Επίσης, αν υπάρχουν οικονομικές συναλλαγές, μην δείξετε την άνεση σας από την αρχή. Είναι πια εποχή που όλη η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και εσείς πρέπει να κρατήσετε κοντά σας, μόνο όποιον τελικά αξίζει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Οι σύντροφοι, που ο καιρός αυτός τους βρίσκει λίγο απόμακρους, θα έχουν μέσα στην νέα εβδομάδα και πάλι μια σειρά από καλές συνομιλίες που θα φέρουν στην επιφάνεια, την πρόταση για επανασύνδεση. Σίγουρα για αρχή και οι δύο σας ξεχάστε τα παλιά. Οι ελεύθεροι, που έχουν πολλές νέες γνωριμίες, αυτό το διάστημα, ας μην ανοίξουν το πράσινο φως σε αυτές που ήδη ξέρουν ότι υπάρχουν και γύρω δεσμεύσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Τα μάτια σας δεν έχουν δει ακόμη κάποιον, που να μπορεί να κερδίσει την δύσκολη καρδιά σας, αλλά και να πείσει το μυαλό σας. Αυτό είναι κάτι, αυτή η μοναξιά σας η επιλεκτική που σίγουρα σας έχει δώσει πολύ ελεύθερο χρόνο για να δώσετε σημασία, σε φίλους και οικογένεια. Ακόμη και στα εργασιακά σας θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Μην ακούτε εσείς κανέναν, παρά μόνο αυτό που σας λέει η καρδιά και το μυαλό σας. Οι μέρες είναι δύσκολες και η αστρολογική κινητικότητα, σας επηρεάζει άμεσα με αποτέλεσμα να βρεθείτε χωρίς να το θέλετε, μέσα σε παρεξηγήσεις. Επίσης μέσα προσοχή και με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα και ίσως και να μην τον βλέπετε και τόσο επικοινωνιακό αυτές τις ημέρες.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Αυτά που έχετε υποσχεθεί στον σύντροφο σας, είναι και κάτι που τώρα περιμένει από την δική σας την μεριά, για να γίνουν πράξη. Σίγουρα βρείτε τον χρόνο και δράστε. Εσείς που έχετε το μεγάλο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, μια καλή είδηση θα έχετε από τον άνθρωπο σας, που θα σας λύνει αυτό το θέμα μόνιμα πια. Επίσης κάποια οικογενειακά ζητήματα, που σας ταλαιπωρούν χρόνια, θα λυθούν άμεσα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, μέσα στον μήνα αυτόν θα την βρείτε σίγουρα και θα είναι μόνιμη!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Οι μόνοι του ζωδίου σας, έχουν τις θετικές όψεις του Δία και της Αφροδίτης που όλο και κάπου μπροστά τους, θα συναντηθούν με τον μοιραίο έρωτα της ζωής τους. Οι εν σχέση θα έρθουν και αυτοί πιο κοντά στον άνθρωπο τους, και ίσως και να παρθούν αποφάσεις για οικογένεια και συγκατοίκηση. Οι μέρες είναι και εξαιρετικές για οικονομικές επενδύσεις και μεγάλες αγορές.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν μπορείτε να είστε και πάλι με τον άνθρωπο που τώρα προσφάτως, για ακόμη μια φορά χωρίσατε. Είναι κάτι που συμβαίνει τελικά πάντα, και τώρα αυτό είναι κάτι που πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Εσείς που έχετε σκοπό να παντρευτείτε ή να προχωρήσετε σε κάτι πιο δεσμευτικό, για αρχή λύστε τα προβλήματα που ακουμπούν το παρελθόν σας, και σε δεύτερη φάση τα οικονομικά σας, που ακόμη χρειάζονται πολλή προσπάθεια.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments