Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Τα γκολ στο ματς με Φούλαμ (vid)

Λίβερπουλ: Τα γκολ στο ματς με Φούλαμ (vid)
H Φούλαμ αγνοεί τη νίκη από τις 26 Αυγούστου.

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη απέναντι στη μαχητική Φούλαμ, αλλά τη νίκησαν 2-0 στο Άνφιλντ.

Από την άλλη, οι «κότατζερς» αγνοούν τη νίκη από τις 26 Αυγούστου, με την ήττα αυτή να τους διατηρεί στον πάτο της βαθμολογίας.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα  παράπονα από τη διαιτησία, καθώς δευτερόλεπτα πριν ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι ο Σαλάχ στο 41’, ο Μίτροβιτς έχει σκοράρει από κανονική θέση, αλλά κακώς υποδείχθηκε ως οφσάιντ. Το άλλο τέρμα της ομάδας του Κλοπ σημείωσε ο Σακίρι στο 53’.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση, όπου μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου είχε αρκετές καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ. Στο 24’ η Φούλαμ έκανε αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι, με το πλασέ του Σεσενιόν από καλή θέση να μην νικά τον Άλισον.

Στη συνέχεια, οι «κόκκινοι» πήραν ξανά τα ηνία, ωστόσο στο 41’ ήρθε η στιγμή που στιγμάτισε το ματς. Αρχικά, ο Μίτροβιτς σκοράρει από κανονική θέση, με τον επόπτη να τον υποδεικνύει λανθασμένα ως οφσάιντ.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Άλισον εκτέλεσε την παράβαση, με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να βρίσκει με τη σειρά του τον Σαλάχ και εκείνος να μην κάνει το λάθος στο τετ α τετ, κάνοντας το 1-0, με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια η ομάδα του Κλοπ.

Ο Σακίρι έκανε το 2-0 στο 53’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Κλοπ έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τη μία καλή ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν εκ νέου, είτε λόγω της αστοχίας, είτε λόγω των επεμβάσεων του Σέρχιο Ρίκο

Το γκολ της Φούλαμ που κακώς δεν μέτρησε στο Άνφιλντ

Προηγούμενη 1-0 πήγε στα αποδυτήρια η Λίβερπουλ απέναντι στη Φούλαμ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία!

Στο 42’ ο Μίτροβιτς σκοράρει από κανονική θέση, αλλά υποδεικνύεται κακώς σε θέση οφσάιντ και στη συνέχεια ο Άλισον εκτέλεσε γρήγορα την παράβαση, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ δευτερόλεπτα αργότερα να ανοίγει το σκορ για τους «κόκκινους»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments