Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/11/18)
Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/11/18) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/11/18)

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας και να βρείτε τον τρόπο που θα έρθετε και πάλι σε μια ισορροπία μέσα στον δεσμό σας. Σε αυτό θα συμβάλλει καταλυτικά και η ανοδική πορεία και σταθεροποίηση των οικονομικών σας. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που έχουν μείνει εκτός του παιχνιδιού της αγάπης, κάποιοι θα έχουν προτάσεις ακόμη και από τον στενό φιλικό τους κύκλο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Η εποχή αυτή, σας βρίσκει σε μια διαπραγμάτευση σε όλα αυτά που σας έχει προτείνει το ταίρι σας. Οι μέρες είναι γενικότερα καλές για το ζώδιο σας, και πιθανόν μια μερίδα από εσάς, μέσα σε αυτό το έτος, να προχωρήσει και σε μια περαιτέρω δέσμευση. Τύχη θα έχετε στα οικονομικά και τις σπουδές σας εσείς οι ελεύθεροι, που σίγουρα θα σας ανοίξουν περισσότερο και την κοινωνική σας δράση, και ίσως και ένας νέος έρωτας να έρθει στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Οι περιπέτειες οι ερωτικές που ζείτε, σίγουρα σας έχουν πια κουράσει…και μάλλον δεν έχετε βρει και κάποιον που να σας τραβάει το ενδιαφέρον. Σίγουρα είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια στην αγάπη, αλλά δεν πειράζει. Με τον Ερμή από τις 17/11, να έρχεται σε ανάδρομη φορά, πιθανόν και να έχετε κάποιες ειδήσεις – προσκλήσεις και από το παρελθόν σας, που τώρα θα σας πλησιάσει με σκοπό την επανασύνδεση, υπό διαφορετικούς όρους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να δεχτείτε αυτές τις μεγάλες και σπουδαίες προτάσεις από την μεριά του συντρόφου σας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε βρει τον άνθρωπο που μπορεί να σας καλύψει σε όλα τα ζητούμενα σας, αλλά η υπόλοιπη ζωή σας δεν μπορεί να υποστηρίξει ακόμη όλες τις επόμενες κινήσεις. Εσείς, ειδικά που είστε μέσα σε διπλά αισθηματικά μονοπάτια, θα πρέπει να εξετάσετε άμεσα όλες τις εκδοχές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Μην βάζετε μέσα στην σχέση σας, άλλα άτομα. Ακόμη και μια λάθος φιλία ή μια λάθος συμβουλή, θα μπορούσε να σας δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στην κοινή σας συντροφική πορεία. Οι μέρες με τον Ήλιο πάνω στον Σκορπιό, θα φέρουν και πολλές φρέσκιες γνωριμίες, σε ελεύθερους που όμως πια δεν ψάχνουν για κάτι εφήμερο, αλλά για κάτι μόνιμο που θα έχει και διάρκεια στον χρόνο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5 ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Ένα πέρασμα τις επόμενες ημέρες, θα κάνει και πάλι ένας πρώην εραστής σας, για να δει… αν είστε ακόμη ελεύθεροι ή έχετε μετά από αυτόν προχωρήσει. Σίγουρα οι προτάσεις που θα σας γίνουν πιθανόν και να σας δελεάσουν, αλλά σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές. Τα παλιά μάλλον ακόμη δεν τα έχετε ξεχάσει. Λεφτά που αναμένετε, έρχονται μετά τις 15 του μήνα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Ξέρετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε για την αγάπη, και τον σύντροφο σας. Τα τελευταία χρόνια, σε αυτή την δράση έχει μπει και μια επόμενη σκέψη η οποία συμπληρώνει, ότι όλα τα άνωθεν τα προσφέρετε όταν πρώτα κάτι ανάλογο έρχεται… πλέον και από την άλλη μεριά της σχέσης. Αυτό να το κρατήσετε, καθώς το άτομο που θέλετε να έχετε μέσα στην ζωή σας, θα σας πλησιάσει με προτάσεις για μόνιμη δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Παλεύετε για ένα καλύτερο οικονομικό αύριο και μάλλον ήδη έχετε καταφέρει πολλά. Πάντως ο Νοέμβριος θα σας βρει και σε μια άλλη καλύτερη επαγγελματική κατάσταση. Για εσάς, που είστε ακόμη εργένηδες μέσα από αυτήν την δράση των ημερών, θα βρείτε νέους ανθρώπους που θα γοητεύσουν το δύσκολο σας μυαλό. Όλα τα άλλα είναι για εσάς … απλά και εύκολα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Με τον Ερμή σε λίγες ημέρες να περνάει μέσα στο ζώδιο σας, σε ανάδρομη κίνηση, μόνο επωφελημένοι θα βγείτε. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα σας χτυπήσουν την πόρτα, που θα σας φέρουν και πιο κοντά στους υλικούς στόχους. Εσείς που είστε για διάφορους λόγους χωρισμένοι από το αγαπημένο σας ταίρι, το τρίτο δεκαήμερο θα ξεκινήσετε και πάλι να μιλάτε. Η επανένωση … είναι κοντά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5 ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Δεν μπορείτε να βρείτε τον τρόπο ακόμη, που θα τραβούσε πιθανόν την προσοχή κάποιου ατόμου, που διαισθάνεστε ότι κάτι υπάρχει ερωτικό μεταξύ σας. Τα αστρολογικά της εποχής, είναι θετικά, για το ζώδιο σας, και μάλλον θα έρθουν οι κινήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Οι σχέσεις με αποστάσεις, από τον Δεκέμβριο σίγουρα θα πρέπει να βάλουν ένα τέλος, στα χιλιόμετρα που χωρίζουν τα συναισθήματα!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Κατεβάστε λίγο την ένταση που υπάρχει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Μπορεί με τον άνθρωπο σας να έχετε κάποιες διαφωνίες, αλλά μέσα από έναν καλό διάλογο, θα βρείτε την οδό της επίλυσης τους. Από τους λίγους που έχουν μείνει ελεύθεροι, μερικοί από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά θα έχουν ειδήσεις από το παρελθόν για μια επανένωση… συναισθημάτων.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Από όλα αυτά που σας λένε υπό την μορφή κουτσομπολιού, εσείς κρατήστε τα λιγότερα. Το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, έχει σκοπό να σας πλησιάσει το επόμενο διάστημα … και μέσα σε αυτόν τον μήνα, και να σας μιλήσει σοβαρά για εσάς. Σκεφτείτε τα πάντα, και αποφασίστε με τα δικά σας κριτήρια. Κάποιοι που είναι μέσα σε σοβαρές σχέσεις και θέλουν να προχωρήσουν σε γάμο ή συγκατοίκηση θα πρέπει να εδραιώσουν πρώτα τα οικονομικά τους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018