Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη (13/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη (13/11/18) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη (13/11/18).

ζώδια σήμερα Κριός .

Έχετε διαύγεια σκέψης ως προς όσα επιθυμείτε, αγαπητοί Κριοί; Λιμνάζοντα θέματα στον περιβάλλοντα χώρο σας μπορεί να θολώνουν την κρίση σας. Αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποια είναι η σωστή πορεία για να συνεχίσετε.

Το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει τις ευκαιρίες και τον χρόνο που χρειάζεστε για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά αλλά και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Όταν ανακτήσετε τη λειτουργικότητα των προοπτικών σας, θα έχετε πιο ρεαλιστική οπτική για τις καταστάσεις και τα άτομα που σας περιβάλλουν!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η προσέγγιση γενεών μπορεί να είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αν νιώσετε έλξη για ένα άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αφήσετε τα πράγματα να προχωρήσουν αυτόνομα για λίγο.

Εσείς εστιάστε στην αξιολόγηση των καταστάσεων, γιατί ίσως να έχετε περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζετε… Κατ’ ακρίβεια, τα ενδιαφέροντα και οι αξίες σας μπορεί να παράγουν θαυμάσια «μουσική» σε ρομαντικό επίπεδο!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Σήμερα σας αναμένουν κάποιες ευχάριστες συμπράξεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Σε ρομαντικό ή επαγγελματικό επίπεδο, η συνεργασία θα αποδειχθεί αποτελεσματική προωθητική πρακτική για την ενέργεια και την αισιοδοξία σας. Κοιτάξτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και μην διστάσετε να αποβάλετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οι αλλαγές και οι καινούργιες είσοδοι στο περιβάλλον σας, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Είστε στην καλύτερη δυνατή διάθεση για να γίνετε λίγο πιο διακριτικοί, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο καλύτερος τρόπος για να φέρετε τους άλλους με τα «νερά» σας, είναι να τους αφήσετε να πουν την άποψή τους. Συλλογιστείτε στρατηγικά την κάθε κίνησή σας, για να αποφύγετε αβλεψίες ή λάθη που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον. Να αναμένετε θετικές εξελίξεις στο εξής, που θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθηση και την χαρωπή σας διάθεση. Οι άνθρωποι που αγαπάτε και σας αγαπούν, είναι στο πλάι σας για να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να αποσυμπιεστείτε! ζώδια σήμερα Λέων

Είστε έτοιμοι για σκανταλιές, αγαπητοί Λέοντες; Η σημερινή συνεύρεση του Δία με τη Σελήνη από τον περιπετειώδη Υδροχόο, κεντρίζει τον ερωτικό τομέα σας και ανορθώσει το φλερτ! Τα διακριτικά πειράγματα μπορούν να σπάσουν τον πάγο με μια πρόσφατη γνωριμία ή να εξαλείψουν την ένταση με το υπάρχον ταίρι σας. Αξιοποιήστε την έμφυτη αίσθησή σας του χιούμορ, καθώς το γέλιο είναι το καλύτερο μέσο για προσεγγίσεις… Δείξτε το ενδιαφέρον σας, θα ανταμοιφθείτε πλουσιοπάροχα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Έτοιμοι για δράση, αγαπητοί Παρθένοι; Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Δία και στρέφουν την προσοχή στο σπιτικό και τη δημιουργικότητά σας! Δώστε μεγαλύτερη σημασία στους προσωπικούς σας χώρους, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Η καθαριότητα και μια μερική αλλαγή στη διακόσμηση, μπορούν να κάνουν θαύματα στην παραγωγικότητά σας. Βάλτε χρώμα, υλικά και εικόνες που σας εμπνέουν. Να ξέρετε ότι οι βαθύτεροι τόνοι μπορούν να δώσουν την αίσθηση περισσότερης ευρυχωρίας!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Συναγερμός για φλερτ, αγαπητοί Ζυγοί! Υπό τη σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Δία, ένα νεύμα σας θα είναι αρκετό για να αρχίσει η δράση… Οι προσεγγίσεις σας θα τύχουν θερμής υποδοχής και οι συζητήσεις θα κυλούν αυθόρμητα και ανέμελα. Τολμήστε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα με το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε δεσμευμένοι, διοχετεύσετε τις ερωτικές σας δονήσεις στα ιδιαίτερα νυχτερινά σχέδια με το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Πόση σημασία δίνετε στον εαυτό σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η προσοχή σας πρέπει να στραφεί σήμερα σε όσα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας! Μην σκεφτείτε καν να φάτε βιαστικά και πρόχειρα, ούτε να παρασυρθείτε από τα δράματα των άλλων. Σεβαστείτε τα προσωπικά σας όρια χώρου και χρόνου, εστιάστε στην καλή σας φυσική κατάσταση και ψυχολογία. Ομορφύνετε το περιβάλλον σας και τον εαυτό σας, βρείτε τρόπους να αποσυμπιέζετε την ένταση της ημέρας. Ενδείκνυται η ποδηλατάδα ή το χαλαρό τρέξιμο το βραδάκι.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Φώτα, κάμερα, πάμε! Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Δία της τύχης από το ζώδιό σας, σας βάζει στο κέντρο της σκηνής. Βγείτε, κάντε χειραψίες, συναντήστε φίλους, προσεγγίστε αγνώστους, όλα σήμερα εξαρτώνται από τη δικτύωσή σας. Θα έχετε την ικανότητα να γοητεύσετε άτομα με ισχύ, γι’ αυτό στοχεύστε ψηλά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Η εστίαση ακόμα και στην κοινωνική προσφορά μπορεί να σας φτάσει πιο κοντά στην επιτυχία! ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια και το «εδώ και τώρα», αγαπητοί Αιγόκεροι! Η σημερινή συνάντηση της Σελήνης με τον Δία, θα προσδώσει θετικό πρόσημο σε κάθε ρίσκο που θα πάρετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε… Σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να σημαδέψετε ακόμα και πιο μακριά απ’ όσο νομίζατε ότι φτάνετε. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να βάλετε την προσωπική σας πινελιά σε κάθε προσέγγιση ή κάθε παρουσίασή σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η πρόσχαρη ιδιοσυγκρασία σας θα είναι μεταδοτική σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη διασχίζει το ζώδιό σας και σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον αισιόδοξο Δία στον τομέα σας των ομάδων. Αν οι συνεργάτες σας είναι κάπως νωχελικοί, εναπόκειται σ’ εσάς να κάνετε διασκεδαστική την ατμόσφαιρα. Λίγο χιούμορ, ένα κέρασμα, λίγη μουσική στον εργασιακό χώρο, θα κάνουν θαύματα στη συλλογική διάθεση… Στη συνέχεια θα είναι πολύ εύκολο να γίνουν όλοι πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Βγάλτε στην επιφάνεια την σοφιστικέ πλευρά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η διάθεσή σας για τελειότητα, θα σας ωθήσει σήμερα να εκφραστείτε μέσα από την προσοχή στη λεπτομέρεια. Αποκαλύψτε όσα αισθάνεστε και παράλληλα αποδείξτε πόσο καλοί ακροατές μπορείτε να γίνετε. Ακολουθήστε τη διπλωματική οδό για θα δείτε να έλκετε κοντά σας περισσότερους απ’ όσους θα περιμένατε. Όταν συγκροτήσετε την ομάδα σας, θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε ακόμα και το πιο απαιτητικό εγχείρημα!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018