Αυτοδιοίκηση

Καραμέρος: Επίσκεψη Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών του Σικιαριδείου στον Αντιπεριφερειάρχη (pic)

Καραμέρος: Επίσκεψη Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών του Σικιαριδείου στον Αντιπεριφερειάρχη (pic)
Ο Γιώργος Καραμέρος υποδέχθηκε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης βόρειας Αθήνας, Γιώργος Καραμέρος, στις 13/11/2018, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών, στο Μαρούσι.

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης, ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την ιδιαίτερη ευαισθησία και στήριξη που παρέχει η Περιφέρεια Αττικής στο κοινωνικό έργο δομών προστασίας παιδιών και ειδικότερα για την ανανέωση, από τα μέσα Οκτωβρίου 2018 και για δυο σχολικές περιόδους, της σύμβασης για τη μετακίνηση παιδιών από και προς το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, με δαπάνες της Περιφέρειας.

Ο Γ. Καραμέρος, τόνισε τη σπουδαία συνεισφορά του Σικιαριδείου στο χώρο της ειδικής αγωγής και υπογράμμισε για ακόμα μια φορά τη στήριξή του. Επιπλέον ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι υποστηρίζει το αίτημά τους για συμμετοχή εκπροσώπου της Ένωσης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος Θεόδωρος Κοκόρας, ο Αντιπρόεδρος Ηλίας Γεωργούντζος, ο Γραμματέας Αλέξανδρος Πετράς, και η Ταμίας, Τερέζα Φρέϊχα – Σταυροπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments