Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τετάρτη (14/11/18)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους για την Τετάρτη (14/11/18)
Ζώδια σήμερα για ελεύθερους.

Ζώδια σήμεραΠροβλέψεις για ελεύθερους για την Τετάρτη  (14/11/18)

Κριός

Σήμερα προσπαθήστε να περιστοιχίζεστε από εξωτικούς αγνώστους. Πηγαίνετε να δοκιμάσετε αυτό το καινούργιο εστιατόριο ή συστηθείτε σε αυτόν/αυτήν τον/την καινούργιο/α γείτονα/γειτόνισσα που μόλις μετακόμισε από μακριά.

Λίγη επιρροή από μακρινούς προορισμούς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Ταύρος

Όταν αυτός ο εξωτικός άγνωστος βρεθεί στο δρόμο σας, καλό θα είναι να τον/την προσέξετε! Η επόμενη ερωτική σας προοπτική είναι πιθανό να σας θαμπώσει με μια ξένη προφορά, να προσελκύσει τη ματιά σας με ένα εντυπωσιακό βλέμμα ή να σας συναρπάσει με ιστορίες από τη μακρινή τους πατρίδα.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνηση σας. Εάν ενδιαφέρεστε για έναν παλιό έρωτα ή κάποιον/α σέξι άγνωστο/η κοντά στη δουλειά σας, τώρα είναι η ώρα να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, φροντίστε να απορρίψετε ευγενικά τυχόν ανεπιθύμητα φλερτ.

Καρκίνος

Κρατήστε τα πράγματα χαλαρά και διασκεδαστικά προς το παρόν. Προσπαθήστε ώστε οι συζητήσεις σας στα ραντεβού σας να περιστρέφονται γύρω από τα αγαπημένα σας κουτσομπολιά ή τα αθλητικά, αντί να τους ανακρίνετε για το τι θέλουν να κάνουν σε δέκα χρόνια από τώρα!

Λέων

Έχετε ανάγκη από μια μεγάλη περιπέτεια. Είτε πρόκειται για πεζοπορία σε όλο τον κόσμο είτε για μια γρήγορη απόδραση στην κοντινότερη παραλία, θα σας κάνει πολύ καλό να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα σας όρια.

Παρθένος

Δεν υπάρχει χώρος για εντάσεις σήμερα! Ζητήστε συγγνώμη από αυτόν τον γείτονα με τον οποίο είστε στα μαχαίρια ή στείλτε ένα e-mail στο τελευταίο σας ραντεβού που δεν πήγε καλά λόγω αμηχανίας. Αν ενθαρρύνετε τη θετική ενέργεια θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για να βρείτε τον έρωτα.

Ζυγός

Φέρτε κοντά την συναισθηματική και την πνευματική σας πλευρά. Πηγαίνετε σε μια βραδιά ποίησης ή συμμετέχετε σε μια λέσχη ανάγνωσης για να γνωρίσετε καινούργια άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Σκορπιός

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας – το έχετε ανάγκη για να αντιμετωπίσετε ένα ιδιαίτερα πειστικό άτομο σήμερα. Αν τους πιστεύετε, απλά συνεχίστε να τους ακούτε. Αν έχετε ακόμη ψήγματα αμφιβολίας, θα πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

Τοξότης

Η ευτυχία είναι σημαντική σήμερα, οπότε κάντε ό,τι χρειάζεται (σε λογικά πλαίσια) για να χαμογελάσετε! Δοκιμάστε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα χορού σάλσα αντί να κάνετε το συνηθισμένο πρόγραμμα γυμναστικής – ή να φύγετε νωρίς από τη δουλειά για να συναντήσετε τους φίλους σας και να γνωρίσετε καινούργια σέξι άτομα.

Αιγόκερως

Η μέρα περνάει πολύ γρήγορα για εσάς σήμερα, οπότε βεβαιωθείτε ότι σταματάτε πότε-πότε για να αξιολογήσετε την κατάσταση. Πριν αποδεχτείτε κάποια προσκόλληση ή πριν στείλετε αυτό το e-mail χωρίς να το σκεφτείτε, αναρωτηθείτε αν κάνετε καλά.

Υδροχόος

Χρειάζεστε μια νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να βγείτε ραντεβού με κάποιον/α που δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα κάνατε, να διαβάσετε ένα βιβλίο που υπό κανονικές συνθήκες θα αγνοούσατε ή να ζητήσετε συμβουλή από το τελευταίο άτομο που θα στρεφόσασταν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ιχθύες

Τώρα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να κάνετε το σωστό – με ο,τιδήποτε άλλο δεν θα αισθανθείτε καλά. Ίσως να είναι ευκολότερο να μην επιστρέψετε αυτό το τηλεφώνημα ή απλά να ακυρώσετε αυτό το ραντεβού χωρίς να δώσετε εξηγήσεις, αλλά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments