Πολιτική

ΑΝΕΛ – ΝΔ: Αντιπαράθεση για τα δάνεια των κομμάτων

ΑΝΕΛ – ΝΔ: Αντιπαράθεση για τα δάνεια των κομμάτων
Οι ΑΝΕΛ ανταπάντησαν σε ανακοίνωση της ΝΔ.

ΑΝΕΛ – ΝΔ: Η Νέα Δημοκρατία, νωρίτερα είχε δώσει απάντηση στις καταγγελίες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για τα δάνειά της. Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωσή σε αυστηρό τόνο.

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα απόσπασμα δικαστικής απόφασης που αφορά τα δάνεια της ΝΔ και ζήτησε απαντήσεις από την παράταξη.

Η ΝΔ από την πλευρά της απάντησε πως ο κ. Καμμένος δεν είχε πρόβλημα με τα δάνειά της όσο ήταν βουλευτής της παράταξης και προσθέτει:

«Tο μόνο που τον απασχολούσε ήταν να εκλιπαρεί τους αρχηγούς της για ένα υφυπουργείο. Δηλαδή η καρέκλα, όπως και σήμερα».

Αναφορικά με το ζήτημα των δανείων η παράταξη της Πειραιώς διαβεβαιώνει τον υπουργό Άμυνας πως έχει εξυγιάνει τα οικονομικά της.

«Θα του συστήναμε, ωστόσο, να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη ψυχραιμία και, κυρίως, νηφαλιότητα τo οριστικό πολιτικό του τέλος», καταλήγει.

Ανταπάντηση των ΑΝΕΛ στη ΝΔ

«Στην πολιτική, το οριστικό τέλος το δίνει ο ελληνικός λαός. Μέχρι τώρα, ο κ. Καμμένος, χωρίς να αποτελεί μέλος μιας πολιτικής οικογένειας, εκλέγεται βουλευτής από το λαό τα τελευταία 25 χρόνια. Χωρίς, λοιπόν, πολιτικό pedigree και με απόλυτη ψυχραιμία συνεχίζει στον πολιτικό βίο, χωρίς σπόνσορες, κουμπάρους εφοπλιστές και νταβατζήδες» αναφέρει απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανακοίνωση της ΝΔ.

«Η Νέα Δημοκρατία, την οποία υπηρέτησε ο κ. Καμμένος, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία του υιού Παπαντωνίου, του ‘Αδωνη και του Νίκου Γεωργιάδη, του Πλεύρη, του αυτοεπονομαζόμενου… Βουκεφάλα Τατσόπουλου, δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία εταίρος και συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ.

Ήταν η Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή» προσθέτουν οι ΑΝΕΛ.

«Θυμίζουμε στον κ. Κούλη Μητσοτάκη ότι ο Ευάγγελος Αβέρωφ έκανε πολιτική πουλώντας την περιουσία του και όχι μοιράζοντας καράβια σε κουμπάρους εφοπλιστές, τους οποίους η ελληνική Δικαιοσύνη ερευνά για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών» αναφέρουν ακόμα στην απάντησή τους, σημειώνοντας «αυτή η Νέα Δημοκρατία δεν είχε δάνεια. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που «σκότωσε» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πρόδωσε τον σημερινό αρχηγό της και σήμερα είναι ο πραγματικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας».

«Επί του προκειμένου, για τα ερωτήματά μας, ο κ. Κούλης Μητσοτάκης δεν απαντά τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός Μητσοτάκη και ενός Κούλη» καταλήγουν οι ΑΝΕΛ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play