Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Αντώνης Πανούτσος: Το τελευταίο του κείμενο στο Liberal – «Μπάι, μπάι»
Αντώνης Πανούτσος: Το τελευταίο του κείμενο στο Liberal – «Μπάι, μπάι» | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ο Αντώνης Πανούτσος αποφάσισε να πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία. Θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών και η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε πριν από δύο μέρες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αρθρογραφούσε τα τελευταία δύο χρόνια στο liberal.gr, ενώ διατηρεί την καθημερινή εκπομπή στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με την εκπομπή του στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος έγραψε, η συνεργασία του με το Liberal ολοκληρώνεται. Το ανακοίνωσε με ένα κείμενο που έγραψε με τίτλο: «Αντίο, αντιέ, μπάι μπάι, τσούσχεν». Αναλυτικά το τελευταίο κείμενο του Αντώνη Πανούτσου στο liberal.gr:

«Κατ΄αρχήν να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά. Χθες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στα Δυτικά της Β’ Αθηνών από την ΝΔ μιλήσαμε με τον Θανάση στο τηλέφωνο. Δεν ήξερε ότι η υποψηφιότητα θα ανακοινωθεί, τέθηκε το θέμα της δεοντολογίας, το κατά πόσον δηλαδή ένας επίσημα πλέον υποψήφιος μπορεί να συνεχίσει να αρθρογραφεί στο Liberal.gr. Αποφασίστηκε ότι δεν μπορούσε.

Tώρα τα συναισθηματικά. Στα δύο χρόνια που αρθρογράφησα στο Liberal.gr με βοήθησαν να χτίσω πολιτικό προφίλ, μου επέτρεψαν να έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας με τις αναρτήσεις και τα comments στο facebook και το twitter. Ευχαριστώ τον Θανάση και όλα τα παιδιά του site που έπρεπε να περιμένουν το κείμενο μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα τους θυμάμαι όλους. Ευχαριστώ και εσάς που με διαβάζατε στο liberal.gr το οποίο θα συνεχίσετε να διαβάζετε αλλά include me out που έλεγε και ο μακαρίτης ο Goldwyn.

Όσο για τα πονήματα μου θα μπορείτε να τα διαβάζετε στους λογαριασμούς μου στα social media.

Thanks and go west».

Ετικέτες: 
2018