Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Λαγός για Πολυτεχνείο: «Δεν υπήρξαν νεκροί»
Λαγός για Πολυτεχνείο: «Δεν υπήρξαν νεκροί» | Pagenews.gr
Pagenews Team

Λαγός για Πολυτεχνείο: Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός χαιρέτισε στη Βουλή και την απόφαση πολλών ιδιωτικών σχολείων να μην λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Έντονη ήταν η αντίδραση στα λεγόμενά του από όλες τις πτέρυγες στην Βουλή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς αποδοκίμασε της όσα ανέφερε ο εθνικιστής βουλευτής λέγοντας ότι δεν μπορεί να εκστομίζονται τέτοιες ανακρίβειες εντός της Βουλής και δεν μπορεί να αναπαράγεται στο κοινοβούλιο η φωνή των νοσταλγών της Χούντας.

Η εισηγήτρια του ΚΙΝΑΛ Εύη Χριστοφιλοπούλου, είπε έντονα απευθυνόμενη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: “Ως εδώ! Φτάνει! Ίσως πρέπει να ξαναδούμε τους νόμους για τους δολοφόνους και εγκληματίες, γιατί αυτά που ακούστηκαν στον ναό της Δημοκρατίας είναι απαράδεκτα, ανεπίτρεπτα και αισχρά”. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός επανήλθε λέγοντας πως «ακούστηκαν οι απόψεις δύο ομιλητών στη Βουλή αλλά όνομα νεκρού στο Πολυτεχνείο δεν ακούσαμε να μας λένε, έστω και ένα, ας μας πουν ένα όνομα».

Τον διέκοψε ο προεδρεύων Αντιπρόεδρος Γιώργος Λαμπρούλης λέγοντας: «Το τι έγινε είναι ιστορικά καταγεγραμμένο δεν μπορείτε να παραχαράξετε την ιστορία». Μάλιστα επειδή ο Γιάννης Λαγός συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα, ο προεδρεύων του είπε προσωπικά: «Τι θέλετε να μας πείτε; Ότι είτε νοσταλγοί της Χούντας; Ύμνους στην Χούντα και στο φασισμό όπως έκανε χθες εδώ και ο αρχηγός σας δεν δεχόμαστε!».

Ετικέτες: 
2018