Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (15/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (15/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (15/11/18).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο Ολύμπιος πατριάρχης βρίσκεται στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο. Από αυτή τη θέση του, δεν υπάρχει τέλος σε όσα μπορείτε να μάθετε και να κατανοήσετε τώρα!

Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης θα αναδυθεί σήμερα στις 23 μοίρες του Υδροχόου. Είναι η στιγμή που κάνετε μια στροφή, κάνετε διορθώσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο αφορά τη βαθιά ανάσα καθαρού αέρα που παίρνετε, πριν βουτήξετε μέσα σε αυτά που απαιτούν την προσοχή σας!

Ο Άρης περιδιάβαινε τον Υδροχόο από τις 15 Μαΐου, με διαλείμματα εξαιτίας των ανάδρομων μεσοδιαστημάτων του. Αυτό που απαιτούσε, είναι να κάνετε εκκαθαρίσεις και να εξομαλύνετε διαφορές. Σήμερα ο Άρης περνά στους Ιχθύες για να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα ενθαρρύνει το αίσθημα κατανόησης, την ευγένεια και τη φιλανθρωπία. Τι καλύτερο για τη γιορτινή περίοδο!

Σήμερα Πέμπτη η επικοινωνία σας θα είναι δύσκολη με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, που μπορεί να είναι η μητέρα σας, η γιαγιά σας, η μεγαλύτερη αδερφή σας ή κάποια άλλη γυναίκα. Το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα οφείλεται στα συναισθηματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με έναν άνδρα συγγενή σας που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή σήμερα πηγαίνει σε οδικό ταξίδι.

Αστρολόγος προβλέψεις

Σήμερα, οι εκπλήξεις που θα προκύψουν ή κάποια γεγονότα σημαντικά για εσάς θα σχετίζονται στις περισσότερες περιπτώσεις με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού. Θα υπάρξει κάποιο χαρμόσυνο γεγονός στο σπίτι σας, για το οποίο, όμως, έχουν γίνει προσπάθειες από πριν.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Πέμπτη δεν θα είναι η πιο δυναμική σας μέρα, αντιθέτως τα πράγματα μπορεί να εξελίσσονται με πολύ αργούς ρυθμούς ή να μείνουν στάσιμα. Θα έχετε συγκεκριμένες δεσμεύσεις με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Η σχέση σας με κάποιον άντρα από την οικογένεια σας ή με κάποιον συνάδερφό σας θα καθορίσει τις σημαντικές αποφάσεις σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω την Πέμπτη, αποφύγετε να πάρετε ηγετικό ρόλο σε οποιοδήποτε θέμα ή δέσμευση. Σήμερα δεν θα μπορείτε να βασιστείτε στην τύχη σας, ιδιαίτερα αν έχετε καθήκοντα που σχετίζονται με χρήματα ή η εργασία σας είναι οικονομικής φύσης. Κρατήστε το πορτοφόλι σας ασφαλές σε δημόσιους χώρους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα, κατά την οποία θα επιλύσετε εύκολα σημαντικά θέματα για σας. Σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο για να βγείτε από μια περίπλοκη οικονομική κατάσταση. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για να λύσετε ένα πρόβλημα με οποίο δε θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων έχετε μπροστά σας μια ημέρα την οποία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε σημαντικά καθήκοντα και ενέργειες. Είναι πιθανόν να προκύψει μια σημαντική συζήτηση ή γεγονός στο χώρο εργασίας σας. Σε γενικές γραμμές, αυτή η μέρα υποδεικνύει ότι τα καθημερινά σας καθήκοντα θα εξελιχθούν με τον αναμενόμενο τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments