Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/11/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να αποφύγετε τις εντάσεις και τις υπερβολές μέσα στην σχέση σας. Υπάρχει μια αναστάτωση και στον αστρολογικό θόλο, που μάλλον για τις επόμενες ημέρες, θα σας επηρεάσει παραπάνω στον ερωτικό σας τομέα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην δίνετε σημασία σε μικροπράματα. Καλύτερα να φέρετε πιο κοντά σας τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε ξοδέψει χρόνο και ενέργεια, για να προστατεύετε τον δεσμό σας, από τρίτα προβλήματα. Αυτό είναι κάτι που στο τώρα ίσως και να σας έχει κουράσει. Μιλήστε με το ταίρι σας, και θα δείτε ότι οι λύσεις θα έρθουν στον αφρό εύκολα. Εσείς που είστε μόνοι σας πιθανόν και να πρέπει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό, και να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Μόνο την εργασία σας έχετε εστιάσει αυτόν τον καιρό, καθώς υπάρχει και ένα έμμεσο κίνητρο. Ένα φλερτ σας έχει δελεάσει το ενδιαφέρον και θέλετε να συμβεί και κάτι περισσότερο. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, ίσως και σε μερικούς του ζωδίου σας να φέρουν εκπλήξεις, από το παρελθόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου όλοι οι Δίδυμοι, θα έχουν βρει το ταίρι τους.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Οι εντάσεις που βιώνετε κάθε φορά με τον άνθρωπο σας, είναι και αυτές που τώρα σας έχουν απομακρύνει σε κάθε επίπεδο. Από τις 22/11 και μετά που φεύγει το δύσκολο ζώδιο του Σκορπιού, μπορείτε να μιλήσετε σαν ζευγάρι, και να λύσετε όλα αυτά που σας ενοχλούν. Όσοι έχετε σκοπό να κάνετε και ένα ταξίδι για την εργασία σας, καλύτερα να το προγραμματίσετε για τον Δεκέμβριο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Αφήστε το μυαλό σας, να φύγει από τις παλιές άδοξες καταστάσεις και να δείτε πραγματικά τι υπάρχει γύρω σας. Εν αρχή έχετε πολλούς καλούς φίλους που σας αγαπούν. Μια εργασία που θα σας δώσει πολλά περισσότερα μέσα στον μήνα. Και φυσικά πολλά φλερτ και ουσιαστικές επαφές, που μάλλον ήδη κάτι έχει σκιρτήσει την καρδιά σας. Κινηθείτε αυτήν την φορά σωστά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Έχετε κάνει πολλά για τον σύντροφο σας, και αυτό που θα δείτε μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, από την μεριά σας σίγουρα θα σας δικαιώσει. Από την άλλη και κάποια σημαντική άνοδος στην εργασία σας, θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη των όποιων στόχων σας. Όσοι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μέσα στην κινητικότητα του μήνα, θα τρακάρετε με κάποιον πρώην σας.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Αν και είστε από τα πιο ανυπόμονα ζώδια, αλλά τώρα ξέρετε ότι πρέπει απαραίτητα να κάνετε υπομονή, για να πάρετε και τις απαντήσεις που αναμένετε από τον σύντροφο σας. Εσείς που ζείτε χώρια εξαιτίας τρίτων καταστάσεων ή και λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, να είστε σίγουροι ότι μέσα σε αυτό το έτος του λήγει, θα βρείτε λύσεις, που θα κλείσουν τους κύκλους της ταλαιπωρίας. Επίσης, μην αφήνετε την εργασία σας, που έχει να σας δώσει πολλά άμεσα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Αυτά που θέλετε να συμβούν εδώ και τώρα, είναι λίγο δύσκολο να σας τα προσφέρει το ταίρι σας, και έτσι όπως είναι εγκλωβισμένο, μέσα σε τρίτες καταστάσεις της δικής του ζωής. Εσείς δώστε λίγο παραπάνω χρόνο και θα δείτε ότι λύσεις θα έρθουν. Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας ακόμη και αν στο τώρα, είστε και λίγο παγωμένοι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν νέες γνωριμίες, που θα τους κάνουν να σκεφτούν μια ερωτική σχέση.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Είναι άσκοπο και δεν έχει ουσία, να μπλέκετε συνέχεια με άτομα, που δεν ξέρουν πώς να σας δώσουν χαρά. Ειδικά αυτά που σας έχουν στο παρελθόν πει ψέματα ή δεν σας έχουν προσφέρει τίποτα. Κάποια νέα γνωριμία, που έχει γίνει από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ήδη έχει αρχίσει και σας κάνει να ψάχνετε για κάτι περισσότερο από μια φιλία. Στην δική σας την περίπτωση, σίγουρα ο έρωτας… θα σας περάσει με έρωτα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Έχετε αποφασίσει να φύγετε από αισθηματικές σχέσεις που μόνο σε ρίσκο βάζουν την ψυχολογία και την εικόνα σας. Ξέρετε μέχρι που μπορείτε να ανεχτείτε καταστάσεις και μάλλον έχει έρθει η ώρα για να το ανακοινώσετε εκεί που πρέπει. Επίσης, εσείς που είστε μέσα σε μια μεγάλη – σχέση ή και γάμο, καλό θα ήταν να σκεφτείτε με τον άνθρωπο σας κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Κοιτάτε όποιο άτομο σας πλησιάζει με μια υπερβολική καχυποψία, και αυτό είναι ένα κατάλοιπό από το ερωτικό σας παρελθόν, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να αποβάλλει. Με τον Δία και τον Ερμή, να επηρεάζουν στον αισθηματικό τομέα όλα τα ζώδια του αέρα, εσείς θα βρείτε ένα νέο ταίρι, που θα ταιριάζει στις προδιαγραφές σας. Επίσης, η οικογένεια σας, έχει κάποια περιουσιακά ζητήματα να σας συζητήσει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Δεν θέλετε αυτόν τον καιρό να μπλέξετε σε ερωτικές σχέσεις … και σχετικές υποχρεώσεις. Είστε στα καλύτερα σας, και το μόνο που επιθυμείτε είναι να έχετε κοντά του φίλους και όλα τα πρόσωπα που αγαπάτε. Όλα τα υπόλοιπα τα έχετε ζήσει στο έπακρο, και τώρα απλά κάνετε μια παρατεταμένη αποτοξίνωση. Εσείς που είστε σε φάση έρωτα, με τον Δία – Ποσειδώνα να σας δίνουν τις καλύτερες τους όψεις, θα βρεθείτε μέσα σε δεσμεύσεις πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύετε.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments