Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Πέμπτη (15/11/18)

Κριός

Αν νιώθεις πως πιέζεσαι προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στα ερωτικά σου, η καινούργια ενέργεια επηρεάζει τις ερωτικές υποθέσεις. Γι’ αυτό ακολούθησέ την, όπου κι αν σε οδηγήσει. Η διαίσθησή σου είναι πιο έντονη, και σε βοηθάει να αποκτήσεις ενδείξεις που δείχνουν προς μια εκπληκτική εξέλιξη στα ερωτικά σου.

Το μόνο που χρειάζεσαι…είναι ένα πολύ ανοιχτό μυαλό και να δεχτείς ότι το σύμπαν θέλει το καλύτερο για τα ερωτικά σου. Περισσότερο μάλιστα από ποτέ.

Ταύρος

Η περιέργειά σου, πρέπει να καλλιεργηθεί. Να μην κατασταλεί αυτή τη στιγμή, καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες παθιασμένες σφαίρες. Καλά κάνεις και σκέφτεσαι διεξοδικά, όσον αφορά τον εραστή σου.

Μπορείς ακόμη και να αναζητήσεις προσεκτικά περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το πόσο παθιασμένο δυναμικό, υπάρχει στη σχέση σου. Όσο περισσότερο σκάβεις ή ανιχνεύεις, τόσο πιο αισιόδοξη θα γίνεσαι.

Δίδυμοι

Μπορείς να έχεις τα μάτια σου σταθερά στραμμένα στο μέλλον της σχέσης σου. Όμως αν συγκεντρωθείς στον παρόν της, μάλλον θα είναι καλύτερα τώρα. Ο παθιασμένος σου προορισμός, δεν θα εκδηλωθεί με πίεση… και ένα ερωτικό σενάριο στη σχέση σου, χρειάζεται χρόνο και χώρο για να εξελιχθεί σταδιακά. Μπορεί να υπάρχει κάτι ερωτικό και συναρπαστικό μαζί, στο να μοιραστείς μικρά βήματα με τον εραστή σου, πριν ξεκινήσεις να κάνεις άλματα.

Καρκίνος

Η λογική θα ξενερώσει τη μαγεία, που προσφέρεται στη σχέση σου σήμερα. Όμως αυτό που αναδύεται, θα σε βοηθήσει ν’ αποκτήσεις σταθερότερη αντίληψη, της πραγματικότητας της σχέσης σου. Ένα κύμα ρεαλισμού, θα εκδηλωθεί στις ερωτικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δεχτείς, ότι αυτό είναι χρήσιμο. ‘Όχι μόνο επειδή θ’ αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τη σχέση σου, αλλά και επειδή θα επανέλθει η σύνδεση και η οικειότητα ανάμεσά σας.

Λέων

Αγκάλιασε τα έντονα ερωτικά οράματα, που παρουσιάζονται σήμερα. Ενθαρρύνεσαι να συνδεθείς με τη μεγάλη, τολμηρή φαντασία σου, ειδικά αν κάποια μυστήρια, σου εξάπτουν την περιέργεια. Όπου υπάρχει δημιουργικότητα, το πάθος δεν βρίσκεται συνήθως μακριά, και μπορείς να αυξήσεις ευχάριστα την φανταστική αυτή ενέργεια, στη σχέση σου σήμερα. Τόλμα να κάνεις κάτι διαφορετικό – ή σκέψου κάτι τολμηρό -γιατί θα είναι εξαιρετικά σέξι.

Παρθένος

Είσαι έτοιμη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να αποφύγεις μια ρομαντική αντιπαράθεση. Ειδικά αν πιστεύεις πως η υπευθυνότητα της ερωτικής σου ζωής, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το θάρρος και η αντιμετώπιση ενός ερωτικού ζητήματος, είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η ειλικρίνεια σχετικά με τα συναισθήματά σου, δημιουργεί το σκηνικό για μια συζήτηση, που μπορεί να πάει από δυνητικά προβληματική, σε παθιασμένα ερωτική.

Ζυγός

Ορισμένες προσωρινές αναταράξεις στην ερωτική ζωή σου, θα μπορούσαν να είναι απογοητευτικές, αλλά με τη σωστή στάση, θα το ξεπεράσεις θαυμάσια. Ωστόσο, αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι αυτό το ζήτημα δεν θα σηκώσει ξανά το άσχημο κεφάλι του, τότε η αναμονή μέχρι να περάσει η έντονη ενέργεια, είναι σοφή. Η ύφεση των συγκρούσεων βασίζεται σε σένα, που εξετάζεις όλες τις επιλογές σου, προτού κάνεις το βήμα, για να κλείσεις αυτή τη διαχειρίσιμη, στιγμιαία επιπλοκή.

Σκορπιός

Κάτι που συνδέεται με τα ερωτικά σου, χρειάζεται μια τέλεια ισορροπία μεταξύ εστίασης στο παρόν και ατενιστικής σκέψης στο μέλλον. Μπορεί να ρισκάρεις να προχωρήσεις με τη σχέση σου. Και το να κάνεις όνειρα για το μέλλον μιας πραγματικής σχέσης, θα εξαρτηθεί από κάτι που εξελλίσεται σταδιακά. Η διατήρηση της συναισθηματικής ισορροπίας στο παρόν, είναι ο μοναδικός τρόπος για να προοδεύσεις στο μέλλον. Αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στο παθιασμένο μονοπάτι σου, συντομότερα.

Τοξότης

Αν το μέλλον της σχέσης σου φαίνεται θολό ή ασαφές, τότε αυτό, θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτη. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τί προσπαθείς να καταλάβεις, είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι περισσότερα γεγονότα για να βρεις το δρόμο σου και το σύμπαν υπόσχεται ότι βρίσκονται στο δρόμο σου. Η αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, θα είναι το αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Η ειλικρίνεια είναι πάντα η καλύτερη πολιτική σε κάθε σχέση, αλλά η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου, μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντική σήμερα. Μπορεί να νιώσεις, ότι ένα κεφάλαιο τελειώνει και ένα άλλο ανοίγει. Θα μπορούσες να βασιστείς πάρα πολύ στη λογική, για να σε μεταφέρει στη νέα σου σχέση. Ευτυχώς, η υπομονή σου μπορεί να αξιοποιηθεί, για να σε βοηθήσει να ασχοληθείς με όσα αλλάζουν και να σε καθοδηγήσει, σ’ αυτή τη διαδικασία. Το να ξέρεις τί θέλεις, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να είναι μόνο χρήσιμο.

Υδροχόος

Ο καθορισμός μικρών αλλά εφικτών στόχων στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι πολύ πιο ικανοποιητικός από το να θέτεις μεγάλους φιλόδοξους στόχους, που θα είναι περισσότερο φανταστικοί παρά ρεαλιστικοί. Τα μικρά αλλά σταθερά βήματα προς την παθιασμένη εκπλήρωση, μπορεί να είναι απογοητευτικά, αλλά κάθε βήμα έχει τις δυνατότητες να σε εμπνεύσει και να το χαρείς με την καρδιά σου. Η πορεία προς την αληθινή αγάπη, μπορεί να είναι δύσβατη και πολύ μακριά από το να θεωρηθεί ομαλή. Αλλά μια αργή και σταθερή προσέγγιση, κάνει τα πάντα πολύ πιο διαχειρίσιμα.

Ιχθύες

Για να διατηρήσεις την ειρήνη, θα συμφωνήσεις με τον εραστή σου, ακόμα κι αν προτιμάς να συζητήσεις λεπτομερέστερα, τις επιφυλάξεις σου. Ωστόσο, διευκολύνοντας τη ζωή του συντρόφου σου, θέτεις σε κίνδυνο τις δικές σου ανάγκες και πεποιθήσεις. Μια πιο ειλικρινής προσέγγιση θα ήταν να επισημάνεις, με τί συμφωνείς, αλλά και να καταστήσεις σαφές, ότι δεν σε ευχαριστεί αυτή η υποστήριξη που παρέχεις. Όντας εκ των προτέρων αυθεντική, θα κερδίσεις το σεβασμό του εραστή σου, αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments