Αθλητισμός

Λούμπος Μίχελ: Τελικά ήταν θετικό το έργο του;

Λούμπος Μίχελ: Τελικά ήταν θετικό το έργο του;
Ο Λούμπος Μίχελ αποχώρησε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει ως σύμβουλος μεταγραφών.

Ήταν τελικά πετυχημένος στον ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ; Έκανε όλα αυτά που πρέπει να κάνει ένας τεχνικός διευθυντής ώστε να ξεχωρίσει εντός της ομάδας; Οι απόψεις στη Θεσσαλονίκη διίστανται. Όπως και σε ολόκληρη τη θητεία του Σλοβάκου. Άλλοι θεωρούσαν πως ο δικός του τρόπος είναι ο σωστός, άλλοι όχι. Και τον κατηγορούσαν.

Κυρίως για το γεγονός πως ήταν σχεδόν… άφαντος από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Με την έννοια πως ένας τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να έχει καθημερινή τριβή με τα αποδυτήρια. Να τον βλέπουν οι παίκτες, να μιλούν μαζί του. Ο Μίχελ δεν το έκανε. Σχεδόν ποτέ.

Όσο κοντά ήταν με την οικογένεια Σαββίδη, τόσο με τον Ιβάν, όσο και με τον Γιώργο, άλλο τόσο απόμακρος ήταν με τους παίκτες. Δεν ήξερε να λέει “όχι”, με αποτέλεσμα πολλές από τις μεταγραφές που πρότεινε να μην προχωρήσουν. Για παράδειγμα το θέμα του Πούκι. Πίεσε ο Σλοβάκος, είχε έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη. Όμως η οικογένεια Σαββίδη ήθελε κάτι καλύτερο, με αποτέλεσμα ο παίκτης να χαθεί και να πάει στη Νόριτς.

Συνολικά επί των ημερών του Μίχελ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στην ομάδα ήρθαν οι Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Πρίγιοβιτς, Ενρίκε, Ουάρντα, Λάμπρου, Λεβέκ, Μπρκιτς, Τιάμ, Σαμπράνο, Ρέι, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μουλέν, Μιχόγεβιτς, Χατσερίντι, Λέο Ζαμπά, Ακπόμ, Τόσκα, Καρέλης και Βέρνμπλουμ. Από τους σχεδόν 30 παίκτες (27 για την ακρίβεια) ούτε οι 10 δεν ήταν δικές του προτάσεις!

Η παρουσία του Μίχελ στον ΠΑΟΚ ήταν συνολικά θετική, αλλά ο Δικέφαλος ήθελε κάτι καλύτερο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή και ελπίζει να το βρήκε στο πρόσωπο του Μάριο Μπράνκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments