Ζώδια

Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις Παρασκευής (16/11/18)

Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις Παρασκευής (16/11/18)
Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις.

Ταρώ αισθηματικές προβλέψεις Παρασκευής (16/11/18)

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Πολλές και ποικίλες οι σκέψεις, για τον άνθρωπο που έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό έχει να κάνει με την συμπεριφορά του, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και την αδικαιολόγητη του απουσία. Οι μέρες του Σκορπιού, δεν σας αφήνουν περιθώρια για να χάσετε και άλλον χρόνο, και πιθανόν να προκαλέστε κάποιες συζητήσεις. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας, θα έχετε μεγάλο πρόοδο και σταθερότητα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Μην χάνεστε μέσα στο κόσμο μόνο των μίντια. Υπάρχει εκεί έξω η πραγματική ζωή, που μάλλον την έχετε για τους δικούς σας λόγους αποκλείσει. Το παιχνίδι το ξέρετε, άρα να είστε προσεχτικοί, όσοι αναζητάτε τον επόμενο σας σύντροφο. Εσείς που είστε μαζί με το ταίρι σας, τώρα που θα διορθωθούν και τα οικονομικά σας, σίγουρα θα έχετε καλύτερες επικοινωνίες και τα σχέδια για το μέλλον σας θα χτιστούν πιο εύκολα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Δεν έχετε δώσει, ακόμη την θετική σας απάντηση, στον άνθρωπο που τόσο καιρό σας πολιορκεί ερωτικά. Ίσως και να θέλετε περισσότερο χρόνο για να δείτε όλες τις πλευρές του θέματος, ίσως και να μην είστε ακόμη τόσο σίγουροι, για τις προτάσεις που σας γίνονται. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος μέσα στον Τοξότη, το πιο πιθανόν είναι εσείς, να επιστρέψετε σε κάποια παλιά σας αγάπη.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Ο καιρός έχει αλλάξει, και μάλλον έχουν αλλάξει και οι σκέψεις αλλά και όλη η φιλοσοφία σας, γύρω από τον δεσμό σας. Οι μέρες θα φέρουν και πολλές κουβέντες με το ταίρι σας, για τα όποια επόμενα σας βήματα. Οι μόνοι, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα μπορέσουν να εμπλακούν μέσα σε νέες γνωριμίες, που πιθανόν και να τους οδηγήσουν σε μια νέα σχέση.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Εσείς έχετε πέσει με τα μούτρα πραγματικά στην εργασία και τα οικονομικά σας δεδομένα, για να καταφέρετε να αλλάξετε το συντομότερο δυνατόν την ποιότητα της ζωής σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και σίγουρα μέσα στον Δεκέμβριο, αυτό θα το καταφέρετε. Εσείς που έχετε τώρα πρόσφατα χωρίσει, θα βρείτε και μια καλή – πειστική δικαιολογία για να επανασυνδεθείτε….και θα το καταφέρετε.

Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

ταρώ Παρθένος : Ο Τρελός

Είστε μέσα σε αγωνίες και μεγάλα τελικά ερωτηματικά, για την σχέση σας την αισθηματική αλλά και την πορεία της. Μην αποφασίσετε κάτι εν βρασμώ, και καλύτερα να περιμένετε να λήξει το έτος, και μετά που και τα αστρολογικά θα είναι καλύτερα για εσάς, τότε ξανα-σκεφτείτε το. Από τους λίγους που είστε μόνοι σας μερικοί, θα βρουν νέα αγάπη μέσα στα μάτια ενός κοντινού τους φίλου.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Κρίση

Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, μπορούν να καταφέρουν σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αυτό μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία, τώρα που ακόμη η Αφροδίτη σας δίνει την πλήρη εύνοια της και στα ερωτικά σας ζητήματα. Μόνοι και χωρισμένοι, εντός του Νοεμβρίου, θα ζήσουν μια περιπέτεια. Που αν έχει μόνο τις προδιαγραφές που θέλετε, πιθανόν από το 2019 να εξελιχθεί σε μια κανονική σχέση με πορεία και μονιμότητα. Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη

Έχετε μπερδέψει την καρδιά σας, το παρελθόν σας και μάλλον και το παρόν σας για ακόμη μια φορά. Σίγουρα δεν είστε από τα ζώδια που θα πουν όχι σε νέες προκλήσεις, αλλά πρέπει να πάρετε και κάποιες οριστικές αποφάσεις, για το μέλλον σας. Όσοι έχετε τις δύσκολες σχέσεις με τις χιλιομετρικές αποστάσεις στην μέση, εντός του 2018, θα βρείτε την λύση που θα σας λυτρώσει από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη θεραπεία, για την ερωτική απογοήτευση και ειδικά στο ζώδιο σας που είναι από τα πιο δύσκολα στον τομέα των αισθηματικών. Κάτω από τον Ήλιο που πλησιάζει και θα μείνει πάνω σας για 4 εβδομάδες εσείς φυσικά και πρέπει να σκεφτείτε: Τι και πώς θα κινηθείτε στο από εδώ και πέρα. Ελεύθεροι και εργένηδες, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε εργασία – σπουδές αλλά και οικογένεια.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Δύναμη

Δεν έχετε βρει κανέναν, που να μπορεί να γοητεύσει το πνεύμα αλλά και να ζεστάνει την καρδιά σας. Αυτό όμως δεν είναι και κάτι που σας ενοχλεί, καθώς έχετε πολύ βαρύ καθημερινό πρόγραμμα. Από την ώρα που θα εισέλθει ο ήλιος στον γείτονα σας τον Τοξότη, όλο και κάποιο νέο άτομο, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον τελικά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Αυτοκράτειρα

Δεν είστε ακόμη βέβαιοι, ότι έχετε δώσει και όλες τις πιθανές ευκαιρίες, στον πρώην σας, που τις ζητά μέσα από προτάσεις για άμεση επανασύνδεση. Ότι και να είναι αυτό τελικά, που σας κρατάει πίσω καλύτερα να το εκφράσετε, για να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις αλλά και οι τυχόν παρεξηγήσεις. Εσείς που είστε μαζί και καλά με τον σύντροφο σας: Τώρα που έρχεται για τελευταία φορά για το έτος αυτό ο ανάδρομος Ερμής, θα πρέπει να είστε πιο σοβαροί στις δεσμευτικές σας αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας

Δεν έχετε χρόνο, αλλά ούτε και όρεξη για να μπλέξετε με κόσμο που σας κοιτά με μάτια ερωτευμένα. Είστε τόσο απασχολημένοι με την δουλειά και τις λοιπές σας γύρω υποχρεώσεις. Δεν έχετε μυαλό, για μια νέα ερωτική σχέση. Σίγουρα αυτό δεν θα πτοήσει, αλλά ούτε και θα σταματήσει αυτούς, που σας έχουν βάλει, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο ερωτικό τους επίκεντρο, για να σας κάνουν ταίρι τους.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments