Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (16/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Παρασκευή (16/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Παρασκευή (16/11/18)

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 28.Ο Άντρας (Άσος Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύσεις – Επανασύνδεση

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μπορείτε να δείτε πια με μια πιο ξεκάθαρη ματιά, τι υπάρχει μέσα στην καρδιά και τα λόγια του ανθρώπου σας. Σίγουρα δεν θα πέσετε έξω.

Ταύρος

Μην μπαίνετε σε συναισθηματικούς μονόδρομους, από τους οποίους, δεν μπορείτε να βγείτε μετά. Αυτά τα έχετε περάσει και στο παρελθόν σας.

Δίδυμοι

Είστε μέσα σε πολλά και μεγάλα διλήμματα και μάλλον, δεν πρέπει τώρα να βιαστείτε. Σίγουρα περιμένετε να δείτε τι θέλει και η άλλη πλευρά τελικά.

Καρκίνος

Ένα δυνατό πρόσωπο βρίσκεται δίπλα σας και σας υποστηρίζει. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει ερωτικές συνευρέσεις μέσα σε αυτόν το μήνα…σίγουρα!

Λέων

Δεν θα αφήσετε κανέναν, να ανακατευτεί μέσα στον δεσμό σας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το πείτε και στον άνθρωπο σας, για να το πράξει.

Παρθένος

Θα ζητήσει το πρώην ταίρι σας, να σας δει. Ξέρετε τι θέλει, αλλά εσείς επ΄αυτού, δεν είστε έτοιμοι. Ωστόσο μια συνάντηση θα σας έλυνε και λοιπές σας απορίες.

Ζυγός

Έχετε όρεξη για επαγγελματική δράση και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα διώξει την ερωτική σας μελαγχολία. Τουλάχιστον θα έχετε λεφτά στην τσέπη σας.

Σκορπιός

Στην κατάσταση που είστε τώρα, οι συναισθηματικές σχέσεις ίσως και να μην σας αφορούν άμεσα. Το θετικό είναι ότι πρέπει να κάνετε κάποια επαγγελματική ταξίδια, που θα σας ανεβάσουν το κέφι.

χαρτομαντεία Τοξότης

Ξέρετε ήδη πάρα πολλά, για τον άνθρωπο σας, που δείχνει να είναι πολύ ικανοποιημένος, από όλα αυτό που μαζί μέχρι τώρα έχετε χτίσει.

Αιγόκερως

Πρέπει να προσέξετε πολύ περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση που την έχετε αφήσει στο τέλος των προτεραιοτήτων σας. Δεν το αξίζετε αυτό.

Υδροχόος

Οι μόνιμοι καυγάδες με τον άνθρωπο σας, υποδηλώνουν ότι άμεσα κάτι θα πρέπει να διορθωθεί μέσα στην σχέση σας, πριν κάτι…ραγίσει.

Ιχθείς

Έχει ξεχειλίσει το ποτήρι στην σχέση σας και άλλο αυτό δεν θα το ανεχτείτε. Σίγουρα μπορείτε να μιλήσετε και να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments