Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (16/11/18)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή  (16/11/18)
Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Παρασκευή (16/11/18).

Ζώδια Κριός

Οι πράξεις σας αντανακλούν τα συναισθήματα σας;

Ενδιαφέρεστε για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι, οπότε βεβαιωθείτε ότι σήμερα θα τους δείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας.

Ζώδια Ταύρος

Όταν παλεύετε να κατανοήσετε μια κατάσταση, θα σας διευκόλυνε να προσπαθήσετε να τη δείτε από μια άλλη οπτική πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο και θα καταλάβετε βαθύτερα αυτό που συμβαίνει και θα έρθετε πιο κοντά στον άλλον.

Ζώδια Δίδυμοι

Μια σχέση σας μπορεί να είναι κάπως τεταμένη αυτόν τον καιρό, οπότε καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να της δώσετε χώρο να αναπνεύσει. Αναρωτηθείτε αν είναι κάτι που πραγματικά θέλετε. Αν δεν σας κάνει ευτυχισμένους ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζώδια Καρκίνος

Να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να βγαίνετε έξω κάθε βράδυ – μερικές φορές είναι καλύτερα να κάθεστε σπίτι και να χαλαρώνετε. Βάλτε τις πιο άνετες πιτζάμες σας και κουλουριαστείτε στον καναπέ με μια καλή ταινία. Κοιμηθείτε νωρίς και όταν ξυπνήσετε αύριο θα αισθάνεστε υπέροχα.

Ζώδια Λέων

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Οπότε βεβαιωθείτε ότι η δική σας σήμερα θα είναι όσο καλύτερη γίνεται. Επικεντρωθείτε σε όσα σας λέει αυτός/ή ο/η σέξι τύπος/κοπέλα και σκεφτείτε μια έξυπνη απάντηση. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε καλή εντύπωση.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή. Μπείτε στη σωστή διάθεση αγοράζοντας μερικά όμορφα λουλούδια για το σπίτι σας. Όταν αισθάνεστε όμορφα, γίνεστε ελκυστικοί, οπότε μην εκπλαγείτε αν όλοι σας κοιτάνε όλη μέρα σήμερα!

Ζώδια Ζυγός

Κάποια παλιά ζητήματα που νομίζατε ότι είχατε αφήσει πίσω σας, ξαναέρχονται στην επιφάνεια. Ωστόσο, τώρα είστε σε καλύτερη κατάσταση, καθώς έχετε την εσωτερική δύναμη να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και να τα επιλύσετε μια και καλή.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει επιτυχημένη επικοινωνία σε όλους τους τομείς. Οπότε σκεφτείτε τι θα θέλατε να πείτε στο αντικείμενο του πόθου σας (και με ποιον τρόπο) και μετά αρπάξτε το τηλέφωνο ή το πληκτρολόγιο και πείτε το. Αν αισθάνεστε ντροπαλοί δεν υπάρχει πρόβλημα, Μπορείτε να είστε διακριτικοί.

Ζώδια Τοξότης

Κάποιο ασυνήθιστο άτομο θα μπει πολύ σύντομα στη ζωή σας. Μόλις ξεπεράσετε το πόσο αλλόκοτοι είναι, θα ανακαλύψετε ότι σας έλκουν πολύ. Ίσως τελικά να μοιάζετε περισσότερο από όσο πιστεύατε!

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε πολύ σέξι σήμερα! Όλοι θέλουν να μάθουν το μυστικό σας αλλά εξαρτάται από εσάς αν θα το αποκαλύψετε. Ό,τι και να είναι αυτό που ξετρελαίνει τους πάντες, συνεχίστε το!

Ζώδια Υδροχόος

Όταν σας περιορίζουν, πέφτετε σε κατάθλιψη. Θέλετε να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτό που θέλετε όταν το θέλετε. Αν γνωρίσατε κάποιον που σας κάνει να αισθάνεστε παγιδευμένοι, παρατήστε τον αμέσως. Ο/Η σωστός σύντροφος –που θα έρθει σύντομα στη ζωή σας – θα θέλει να είστε ο εαυτός σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα κάποιος φίλος σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε τραπέζι σε αυτό το σούπερ τρέντι εστιατόριο ή εισιτήρια για την παράσταση που είναι sold-out. Καταλήγετε με αμέτρητες προτάσεις για παρέα – κάντε την επιλογή σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments