Αθλητισμός

Κούτρης: Η Πάρμα παρακολουθεί στενά τον παίκτη του Ολυμπιακού

Κούτρης: Η Πάρμα παρακολουθεί στενά τον παίκτη του Ολυμπιακού
Κούτρης: Ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Φατζιάνο, αποφάσισε, να βλέπει συνεχώς την εξέλιξή του, ώστε να αποφασίσει αν αξίζει να προχωρήσει η ομάδα του.

Κούτρης: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του παίκτη του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το gavros.gr τον αμυντικό των Πειραιωτών παρακολούθησε στο ματς της εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία ο Μάριο Ουσίγιος για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ, ενώ ενδιαφέρον φέρονται να έχουν εκφράσει επίσης η Ρεν και η Άουσμπουργκ.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ακόμη μία ομάδα παρακολουθεί από στενά τον νεαρό αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων».

Πρόκειται για την Πάρμα που είναι ενθουσιασμένη από τις επιδόσεις του Λεονάρντο Κούτρη στο ματς στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Μίλαν για το Europa League.

Ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Φατζιάνο, αποφάσισε, λοιπόν, να βλέπει συνεχώς την εξέλιξη του Κούτρη, ώστε να αποφασίσει αν αξίζει να προχωρήσει η ομάδα του σε μία πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του το επόμενο διάστημα.

Τις προηγούμενες ημέρες και η Ίντερ είχε ακουστεί ότι έχει «σκανάρει» τον αμυντικό των «ερυθρόλευκων», μετά την τρομερή του εμφάνιση στο ματς του Θρύλου με τους «ροσονέρι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments