Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (17/11/18)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (17/11/18)
Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας για όλες και όλους.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (17/11/18)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανό να διακοπεί απότομα είναι να συναντήσεις εμπόδια στην εργασιακή καθημερινότητα που θα τεντώσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Αν ελλόχευαν προβλήματα υγείας, τις επόμενες μέρες ίσως βγουν στην επιφάνεια. Αφού δεν αποφορτίζεσαι μόνος/η σου, το σύμπαν θα σʼ αναγκάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι φίλοι μας έχουν τη δύναμη να μας πληγώσουν γιατί είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας. Σαν Ταύρος μπορείς να το αντέξεις αυτό. Όμως να βλέπεις ένα φίλο/μια φίλη πληγωμένο/η, σε θλίψη, ή εγκλωβισμένο/η και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα, σε εξοργίζει. Μερικές φορές μια αγκαλιά αρκεί… Μην την τσιγκουνευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πρόσφατα αρκετοί/ες Δίδυμοι άρχισαν να κατανοούν τη διαφορά του «πειραματίζομαι» από το «τολμώ» στην καριέρα τους. Γιατί τολμώ σημαίνει πως κάτι το επιθυμώ τόσο ώστε να ρισκάρω το βάρος μιας αποτυχίας. Για τις επόμενες μέρες τόλμησε με πάθος, όσο ακραίες κι αν είναι οι βλέψεις σου ή όσο κι αν αντικειμενικά τα στοιχήματα για την κατάληψη μιας θέσης είναι εναντίον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν απʼ τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα κι αν υπάρχει ένα τεράστιο στοίχημα για όλους τους Καρκίνους είναι σταδιακά να δίνουν λίγη μεγαλύτερη αξία στην εκλογίκευση των καταστάσεων και να μην ευνοούν 101% το ένστικτο. Ίσως αν τις επόμενες μέρες αντιμετωπίσεις την ψυχρή αλήθεια για μερικές συνεργασίες/σχέσεις στη ζωή σου να καταλάβεις την αξία αυτής της αλλαγής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η εγκατάλειψη των προσωπικών σου απόψεων, πιστεύω ή ταλέντων για να υιοθετήσεις αυτά που θα σε καταστήσουν αγαπητό/ή στους γύρω σου και ειδικά στον/στην σύντροφο σου (νυν ή επίδοξο) είναι η συχνότερη παγίδα που μπορείς να πέσεις. Καιρός να θυμηθείς ποιος/α πραγματικά κρύβεται κάτω από αυτό το κακομπαλωμένο σεντόνι ξένων απόψεων που καλύπτει το σώμα και το πρόσωπο σου. Κι αν πρέπει να ξαποστείλεις μερικούς/ες για να το πετύχεις, ακόμη καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτή την εποχή είναι απολύτως απαραίτητο για την ψυχική σου ισορροπία να προσέχεις ΕΣΕΝΑ, να είσαι αφοσιωμένος/η στους προσωπικούς σου στόχους και να μην ανέχεσαι παιχνιδάκια και ανασφάλειες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό σημαίνει πως σχέσεις/συνεργασίες που βρίσκονται στο μεταίχμιο παίρνουν την κατιούσα. Αν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση/συνεργασία που στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, τότε ετοιμάσου για εκτόξευση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καθώς όλο και περισσότεροι/ες Ζυγοί έχουν στρέψει εσωτερικά το βλέμμα τους και ανακαλύπτουν το τελευταίο καιρό νέα ταλέντα, νεογέννητα όνειρα και στόχους που καμία σχέση δεν έχουν με την τρέχουσα επαγγελματική τους ρουτίνα, τόσο πιο ανυπόφορος αρχίζει και φαντάζει ο εργασιακός χώρος. Κι αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: εκρήξεις. Αλλά αυτό δεν είναι που θες είπαμε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ίσως σήμερα να είναι μια από αυτές τις μέρες που αναρωτιέσαι στην απόλυτη σιωπή αν πραγματικά μπορεί κάποιος/α να ανταποκριθεί στον έρωτα σου με το ίδιο μεταμορφωτικό πάθος που σε καταλαμβάνει εσένα. Κι αν όχι, ποιο το νόημα να συνεχίσεις ν’ αγαπάς; Και αν ναι, που είναι ρε γαμώτο; Πολλοί προβληματισμοί με το καλημέρα. Πως αντέχεις

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχουν μέρες που η απόλυτη ανεξαρτησία σου σε ενθουσιάζει σε σημείο εκτίναξης και άλλες, όπως σήμερα, που βιώνεις την απέραντη μοναξιά της ελευθερίας. Και καμιά πρόσκαιρη αγκαλιά δεν την λατρεύει πια… Αυτό το λένε και υπαρξιακό προβληματισμό, non?

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Από τη στιγμή που τον/την γνώρισες δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου. Όσο τσακώνεσαι, τόσο τον/την θες παραπάνω. Όσο σε εκνευρίζει και θες να του/της ρίξεις μια μπουνιά, άλλο τόσο σε πιάνει μια ορμή να τον/την παρασύρεις στο κρεβάτι. Χάος, παράνοια, πάθος στην νιοστή… Α και για τους/τις ελευθέρους/ες, ο στόχος υπάρχει αλλά πώς να βγει από μέσα σας το ρημάδι το «Σʼ αγαπώ».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Λες κι ένας ισχυρός πυρήνα εγκαταστάθηκε στο κέντρο της καρδιά σου και μαγνητίζει γύρω του τις αναμνήσεις κάθε στιγμής που έχεις κουραστεί, προσπαθήσει, πονέσει να μεταδόσεις στους γύρω σου την πεποίθηση σου για τη ζωή (το τρίπτυχο δικαιοσύνη, λογική, επανάσταση) και δεν είδες καμία αλλαγή πάνω τους. Ο εγωισμός είναι ανίκητος Υδροχόε και αυτό ποτέ δεν θα το χωνέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ξεκινάμε από τα βασικά σήμερα! 1) Δεν αφήνεις λέξη να πέσει χάμω (ειδικά αν αυτή κατακρίνει εμμέσως τη δουλειά σου ή τις προσωπικές σου επιλογές). 2) Δεν κάνεις χάρες, δουλειές άλλων, ούτε το παίζεις ψυχαναλυτής του οποιουδήποτε (είτε λέγεται γονιός, είτε σύντροφος, είτε εργοδότης). 3) Ποιος/α είπαμε ψάχνει μια ευκαιρία να σε δει privé και του/της αρνείσαι πεισματικά; Για δώσε πράσινο φως σύντομα….

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments