Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (17/11/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (17/11/18)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τo Σάββατο (17/11/18)

Κριός

Ο έρωτας πρέπει κάποιες φορές, να είναι αυθόρμητος… και ένας μικρός πειραματισμός μπορεί να είναι ο ιδανικός τρόπος, για να δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή. Το ν’ απομακρυνθείς από την άνετη ζώνη της σχέσης σου, για να εξερευνήσεις το πάθος της ερωτικής σου σχέσης, είναι αναπόσπαστο στοιχείο.

Δεν χρειάζεται κάτι δραστικό! Η απλή ανοιχτή σκέψη και η ευελιξία στις ερωτικές σου υποθέσεις, μπορεί να φέρει την ευχάριστη σπίθα, που κάποιος χρειάζεται.

Ταύρος

Μπορεί να μην είσαι παρορμητική σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, όμως σήμερα θα χρειαστεί να περιορίσεις την ορμητικότητά σου, λόγω μιας αίσθησης έκτακτης ανάγκης που έχει δημιουργηθεί.

Η ισορροπία μεταξύ του έντονου ενθουσιασμού και του φόβου σου να προχωρήσεις τα πράγματα παρακάτω μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, απαιτεί έλεγχο των προτροπών σου. Αν αφήσεις την κοινή λογική να υπαγορεύσει όλα όσα θα κάνεις στο όνομα της αγάπης και αλλάξεις, τότε τίποτε δε θα πάει στραβά.

Δίδυμοι

Μερικοί μπορεί να θέλουν να διατηρήσουν τον έλεγχο στα ερωτικά τους, ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν αυθορμητισμό και ξεγνοιασιά. Ωστόσο, η δική σου φαντασία, είναι το εισιτήριο, για τη δημιουργία μιας ευχάριστης και ενθουσιώδους εξέλιξης. Με τη δημιουργική σου πλευρά, θα βρεις μοναδικούς τρόπους, για να απολαύσεις ερωτικές εξερευνήσεις. Παρόλο που δεν είσαι απελπισμένη ερωτικά, οι συναισθηματικές, ερωτικές και γοητευτικές σου ιδιότητες μπορούν και λειτουργούν υπέροχα, με την ευφάνταστη πλευρά σου, σήμερα.

Καρκίνος

Θα λάβεις ένα κύμα πληροφοριών σήμερα από τον εραστή σου. Φρόντισε λοιπόν να απορροφήσεις όλες αυτές τις πληροφορίες, όσο ευκολότερα μπορείς. Η περίεργη φύση σου και το ανοιχτό πνεύμα σου, βοηθάν στο να εξερευνήσεις καινούργια πράγματα με τον εραστή σου. Εκτός από το γεγονός πως θα καταλάβεις καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεται ο αγαπημένος σου, θα γνωρίσεις καλύτερα και τον χαρακτήρα του. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τον γνωρίζεις.

Λέων

Μην υποτιμάς τη σημασία της ευγνωμοσύνης, προς τον εραστή σου σήμερα. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητο, όταν ήδη έχεις παραδεχτεί, πως οι προσπάθειες και η προσοχή σου, έχουν επικεντρωθεί σε προσωπικούς στόχους και ανάγκες, το τελευταίο διάστημα. Δείχνοντας σεβασμό στον αγαπημένο σου, επιβεβαιώνεις τη θέση που έχει στην καρδιά σου, και τον διαβεβαιώνεις, πως δεν τον θεωρείς δεδομένο.

Παρθένος

Η αρνητικότητα και η απαισιοδοξία θα χτυπήσουν την πόρτα της ερωτικής σου ζωής σήμερα, αλλά μπορείς να επιλέξεις αν θ’ ανοίξεις ή όχι. Υπάρχουν τόσα πολλά στα οποία μπορείς να επικεντρωθείς για να δημιουργήσεις θαυμάσια πράγματα με τον εραστή σου. Όσο περισσότερο θετική είσαι, τόσο περισσότερη θετική ενέργεια θα σου ανταποδίδεται. Να θυμάσαι, πως η εμπιστοσύνη, μπορεί να είναι εξαιρετικά σέξι… και αν παραμερίσεις μερικές πεποιθήσεις σου, θα ενισχύσεις την ερωτική σου σχέση.

Ζυγός

Θα δοκιμάσεις ένα είδος επιφοίτησης σήμερα, σχετικά με την έλλειψη ελευθερίας που υπάρχει στη σχέση σου. Αντί να τροφοδοτείς με δυσαρέσκεια, μέσα από λόγια και πράξεις, τη σχέση σου, προσπάθησε να είσαι σαφέστερη απέναντι στο εραστή σου για τις ελπίδες που έχεις σχετικά με την αγάπη και τον έρωτα. Αν συμφωνεί, τότε μια ανοιχτή συζήτηση για την έλλειψη ελευθερίας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερων, αμοιβαία αποδεκτών συνθηκών, ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Αν η πορεία προς την αληθινή αγάπη ήταν δύσβατη πρόσφατα, τότε θα κάνεις ό,τι θεωρείς απαραίτητο για ν’ αναβιώσει η πίστη σου στην αγάπη και τον έρωτα Δεν θέλεις πλέον να είσαι όμηρος μιας επώδυνης ανάμνησης και δεν είσαι υποχρεωμένη να κουβαλάς τα συναισθηματικά βάρη, που την περιβάλλουν. Μπορείς ν’ αποδείξεις στον εαυτό σου, πόσο ανθεκτική είσαι και θα αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση που θα φανεί στο δρόμο σου πλέον.

Τοξότης

Ακόμα κι αν ήσουν βέβαιη πως είχες όλες τις πληροφορίες, σχετικά με τη σχέση σου, αυτό που διαδραματίζεται σήμερα, θα σε αναγκάσει να επανεκτιμήσεις τις θεωρίες σου. Παρόλο που αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ήσουν λάθος, σημαίνει όμως, πως μια νέα αλήθεια αναδύεται και ρίχνει φως σ’ αυτό που σ’ έκανε να νιώθεις σιγουριά. Δεν βλέπεις μόνο τα ερωτικά σου πιο ρεαλιστικά, τα βλέπεις επίσης ειλικρινά, και αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προσωπικού σου ταξιδιού, μάθησης και εξέλιξης.

Αιγόκερως

Αν πρόσφατα ένιωσες πως σου γλίστρησε η ευκαιρία μέσ’ απ’ τα χέρια, για να δημιουργήσεις σχέση με κάποιον που σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, μην πανικοβάλλεσαι. Ίσως νιώθεις αβεβαιότητα για τον τρόπο που θα τον προσεγγίσεις. Μια αργή και ήρεμη προσέγγιση θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν τα πράγματα. Καλύτερα να κάνεις αργά βήματα παρά να μην κάνεις κανένα βήμα. Κι αν θέλεις να δημιουργήσεις μία σχέση ή ν’ ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα, πρέπει πάντα να λειτουργείς με προσοχή.

Υδροχόος

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και διασκέδαση, στο ταξίδι προς τον ερωτικό σου προορισμό σήμερα. Και το «κυνήγι», μοιάζει να είναι πιο διασκεδαστικό, από το «αλίευμα». Ωστόσο, η ικανότητά σου, να μη δέχεσαι επηρεασμούς από οτιδήποτε αρνητικό, είναι η καλύτερη αντίδραση, για να μην αποτρέψεις τα παθιασμένα σου σχέδια. Με την μεγάλη σου επιμονή και αποφασιστικότητα, θα κατακτήσεις τις επιθυμίες σου και θα δημιουργήσεις μια θαυμάσια ατμόσφαιρα στη ζωή σου.

Ιχθύες

Η πεινασμένη καρδιά σου, μπορεί να έχει μια μακριά λίστα αιτημάτων, που σχετίζονται με τον έρωτα. Ωστόσο, προτού ξεκινήσεις για να πραγματοποιήσεις οποιοδήποτε όνειρο, θα κερδίσεις αν ρωτήσεις την καρδιά σου, αν το χρειάζεται πραγματικά. Μια φιλοδοξία που έχεις στα ερωτικά σου, μπορεί να είναι αποτέλεσμα της πρόκλησης που προσφέρει κι όχι της πραγματικής σου επιθυμίας να το ακολουθήσεις.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments