Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (18/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (18/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Κυριακή (18/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (18/11/18).

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται, απαιτεί από όλους να είστε εστιασμένοι και να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τις παραδόσεις!

Η μέρα αρχίζει με τη Σελήνη σε κενό πορείας στους Ιχθύες. Είναι πιθανό να νιώθετε κάπως νωχελικοί αρχικά, κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα βρείτε τους συνήθεις ρυθμούς σας!

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σας κρατήσει εντός προγράμματος. Από τη νέα θέση του το φεγγάρι θα σας γεμίσει ενέργεια τις επόμενες μέρες, για να είστε πιο δραστήριοι και αποδοτικοί!

Σήμερα Κυριακή πολλοί από εσάς θα προσπαθήσετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες στην ερωτική σας ζωή. Θα μπορέσετε σίγουρα να το κάνετε, ανεξάρτητα από το τι ζώδιο είναι ο/η σύντροφός σας. Μπορεί να έχετε ανησυχίες σχετικά με κάποιο ταξίδι που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε στο εγγύς μέλλον. Η Κυριακή φέρνει νέα για την κατάσταση της υγείας κάποιου γνωστού σας. Αυτό το άτομο μπορεί να ζει σε άλλο μέρος ή πρόκειται να ταξιδέψει για θεραπεία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για συζητήσεις ή συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα ή σχετικές με ακίνητα που έχετε στην κατοχή σας. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με τους Διδύμους, τους Ζυγούς ή τους Υδροχόους, ειδικά αν τους ζητήσετε να σας δώσουν μια υπόσχεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αν και η Κυριακή είναι μια ημέρα αργίας, θα είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε. Η σημερινή μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις ή επαφές με ξένους. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη της σημερινής μέρας θα είναι η δέσμευσή σας ή η προσωπική σας σχέση με κάποιον που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Σήμερα θα έχετε την τάση να επιστρέψετε στις εμπειρίες του παρελθόντος, να υποφέρετε λόγω λαθών ή παραλείψεων του παρελθόντος. Την Κυριακή θα είναι σημαντικό να κάνετε όσες περισσότερες εργασίες στο σπίτι σας μπορείτε.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Κυριακή καλό θα ήταν να αποφύγετε να αναλάβετε σημαντικά ή υπεύθυνα καθήκοντα. Η σημερινή θα είναι μια μέρα πνευματικών αναζητήσεων, ενεργειών ή ονείρων που θα σχετίζονται με άτομα που έχουν αποβιώσει. Σήμερα οι φίλοι σας θα σας αναζητήσουν για να μοιραστούν μαζί σας τα προσωπικά τους προβλήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για διάφορες εμπειρίες που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Αυτές περιλαμβάνουν και τις ερωτικές σχέσεις. Σήμερα μπορεί να βιώσετε διάφορες ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές εκπλήξεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments