Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το νέο πρότζεκτ του Μπράνκο που θα μεταμορφώσει τον “Δικέφαλο του Βορρά”

ΠΑΟΚ: Το νέο πρότζεκτ του Μπράνκο που θα μεταμορφώσει τον “Δικέφαλο του Βορρά”
Ο Μάριο Μπράνκο, είναι ο 6ος αθλητικός διευθυντής επί εποχής Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.

Νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου θέλει να γράψει ο ΠΑΟΚ με την έλευση του Μπράνκο στην θέση του νέου αθλητικού διευθυντή. Να θυμίσουμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει αλλάξει πέντε αθλητικούς διευθυντές και έναν στρατηγικό σύμβουλο από το 2012 έως και σήμερα.

Ο νέος λοιπόν αθλητικός διευθυντής, φέρνει μαζί του πολλές ελπίδες πως θα κάνει με το “καλημέρα” αισθητή την παρουσία του με τις κινήσεις του. Ο Πορτογάλος, γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά του, καθώς έχει προϋπηρεσία, ενώ ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται και δύσκολες καταστάσεις.

Ο 44χρονος παράγοντας του ΠΑΟΚ σκοπεύει να διαφοροποιήσει τα πράγματα στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας όπως τα ξέραμε τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να κατεβάσει το μέσο όρο ηλικίας που έχει ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα (οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην Τούμπα είναι 30άρηδες).

Ο Μπράνκο, θα έχει στην διάθεση του αρκετό… ρευστό προκειμένου να μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι. Κάτι που θα τον βοηθήσει είναι ότι ήδη έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην αγορά και επίσης έχει ένα μεγάλο δίκτυο ανθρώπων που τον ενημερώνουν για ότι γίνεται στην Ευρώπη, αλλά και στη Λατινική Αμερική.

Οι σαρωτικές αλλαγές που θα κάνει ο Μπράνκο στην ομάδα θα έρθουν από το καλοκαίρι του 2019, όπου πολλοί παίκτες θα αποχωρήσουν από την ομάδα από το υπάρχον ρόστερ, ενώ θα επιστρέψουν σ’ αυτήν όλοι οι Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή ως δανεικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εν αναμονή των αλλαγών λοιπόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments