Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/11/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/11/18)
Ταρώ αγάπης: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/11/18).

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/11/18).

ταρώ Κριός : Η Αρχιέρεια: Δεν μπορείτε πια να δικαιολογείστε για αυτά που θέλετε από αυτήν την σχέση. Αντιλαμβάνεστε εδώ και μήνες, ότι ο άνθρωπος σας, έχει μια περίεργη συμπεριφορά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο, για να συζητήσετε από κοντά…και ακόμη και εσείς που μεταξύ σας μεσολαβούν χιλιόμετρα. Σίγουρα ο ανάδρομος Ερμής, θα σας φέρει και πια κατάματα στην ωμή πραγματικότητα. Μόνο έτσι λύνονται τα προβλήματα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας: Αυτά που περιμένετε από τον άνθρωπο σας, είναι πολλά και ακόμη δεν έχετε δει τίποτα που να σας ενθαρρύνει. Οι μέρες του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα, θα σας βάλουν και σε συζητήσεις. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι σχέσης, μην βιαστείτε να μπλέξετε σε νέα ερωτική περιπέτεια, καθώς από την αρχή του Δεκεμβρίου, θα έρθει και πάλι στην καθημερινότητα σας μια παλιά σας αγάπη.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης: Πολλές οι σκέψεις που στριφογυρίζουν, μέσα στο μυαλό σας και δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Από την μια πιστεύετε ότι το ταίρι σας, δεν είναι σωστό απέναντι σας, και από την άλλην δεν κάνετε και τίποτα για να εξακριβώσετε τι πραγματικά συμβαίνει. Σίγουρα σας εμποδίζει η ανασφάλεια σας, που όμως με τον ανάδρομο Ερμή, θα ξεπεραστεί.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δύναμη: Δεν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά σας, και τις δύο καταστάσεις που τόσο καιρό έχετε υπηρετήσει. Τώρα όλα είναι πιο δύσκολα και πρέπει να τα ζυγίσετε, και πριν στο τέλος κάποιος να πληγωθεί. Ξέρετε κι εσείς ότι η μια περίπτωση μόνο είναι αγάπη και η άλλη απλά βόλεμα. Όσοι έχετε μείνει καιρό μόνοι, από την τελευταία εβδομάδα του τρέχοντος μηνός, θα έχετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας κάνει να δείτε την ζωή… πιο σφαιρικά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Αντιλαμβάνεστε πια σε όλο του το μεγαλείο, το ερωτικό φλερτ που σας κάνει ένας φίλος ή συνάδελφος σας. Εσείς που ξέρετε ότι υπάρχουν μέσα στην δική του την ζωή και άλλες παράλληλες δεσμεύσεις, καλό είναι να είστε σε όλα σας πιο προσεχτικοί. Όσοι θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι, για να συναντήσετε τον άνθρωπο σας, πιθανόν και στον προορισμό να σας περιμένει, μια μεγάλη θετική έκπληξη.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Κόσμος

Θα έχετε πάντα, μέσα στο μυαλό σας ότι…όσο αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, τόσο ποτέ δεν πρόκειται κανείς να σας αγαπήσει. Αυτό που ζείτε στο τώρα σας, με το άτομο που έχετε κοντά σας, είναι μια παρατεταμένη ταλαιπωρία, που δεν πρέπει μέσα στον μήνα τον επόμενο του Δεκεμβρίου, να περάσει έτσι. Σίγουρα έχετε την εύνοια των πλανητών, για να κινηθείτε βάση των δικών σας συμφερόντων.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Έχετε παγιδευτεί μέσα σε μια ερωτική κατάσταση, που σε καμία των περιπτώσεων, δεν έχει να κάνει με αυτά που εσείς πιστεύετε αλλά και θέλετε στην καθημερινότητα σας. Εσείς που έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, θα πρέπει άμεσα να τις ανακοινώσετε. Σε δεύτερο πλάνο, καλό θα είναι και να δώσετε παραπάνω χρόνο και προσοχή σε εργασία και οικογένεια.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Τώρα που έχετε κάνει έναν νέο δεσμό, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να φύγετε από τις σκέψεις του παρελθόντος. Σίγουρα έχουν κλείσει οι παλιοί οι κύκλοι, και πρέπει να δείξετε την αληθινή σας αγάπη, σε αυτόν που έχετε κοντά σας. Οι σύντροφοι, που έχουν και χιλιομετρικές αποστάσεις, να τους δυσκολεύουν, τώρα είναι και μια καλή ευκαιρία να βρουν τις λύσεις που θα λήξουν αυτό τα θέμα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Νέες και πολύ σημαντικές προτάσεις θέλει να σας κάνει το ταίρι σας. Είναι μια εποχή που όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, θα έχουν αλλαγές μέσα στην προσωπική τους ζωή, και αυτό είναι κάτι που θα φέρει επανασυνδέσεις και γάμους. Ίσως και σε μια μερίδα, να δώσει και λυτρωτικές αποδεσμεύσεις, από καταστάσεις που δεν έχουν πια το στίγμα την αγάπης.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Είστε από τους μοναδικούς στον ζωδιακό κύκλο, που τα οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα. Σίγουρα θα καταφέρετε να δείτε και την ζωή σας μέσα από μια πιο άνετη ματιά. Σε δεύτερο βήμα, εσείς που έχετε ήδη βρεί τον άνθρωπο της ζωής σας, θα μπορέσετε εύκολα και μέσα στους επόμενους μήνες του 2019, να συγκατοικήσετε ή και ακόμη να παντρευτείτε. Προσοχή μόνο στις δράσεις του παρελθόντος, που ίσως και πάλι σας αναζητήσει!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Εγκράτεια

Για να δώσετε και πάλι την αγάπη σας, στον πρώην σας θα πρέπει να γίνουν πολλά και σημαντικά από την δική του την μεριά. Αυτό είναι και κάτι που θα το βιώσετε τις τελευταίες ημέρες του μήνα, ίσως και μια πιο ευθεία πρόταση για επανένωση. Σίγουρα να το σκεφτείτε πολλές φορές, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, φέρνει υπερβολές εκεί που δεν υπάρχουν. Μέσα σε όλα αυτά, μην φεύγετε μακριά από την οικογένεια και τους καλούς σας φίλους, που σας αγαπούν πολύ .. και το ξέρετε. Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Οι Εραστές

Μόνο με τα επαγγελματικά σας θέλετε αυτό το διάστημα να ασχοληθείτε και να ισορροπήσετε την ζωή σας αλλά και την ζωή αυτών, που εξαρτώνται από εσάς. Θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες σίγουρα που ίσως και να σας οδηγήσουν και σε νέες συνεργασίες ακόμη, και στο εξωτερικό. Είναι λοιπόν μια ιδανική εποχή, για το ζώδιο σας, που ακόμη και κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, να τα λύσετε μόνιμα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments