Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τη Δευτέρα (19/11/18).

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εντάσεις – Λόγια αγάπης – Ευκαιρίες νέας εργασίας

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Η μέρα θα έχει πολλές και καλές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, που έχει κάποια νέα να σας ανακοινώσει έν σχέση με τις επαγγελματικές του δράσεις.

Ταύρος

Έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι και αυτό σίγουρα πια σας έχει βοηθήσει να βρείτε τις παλιές σας παρέες και να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας.

Δίδυμοι

Οι δρόμοι σας είναι μόνο μπροστά. Ένας χωρισμός, δεν είναι ποτέ αρκετός για να σας βγάλει μακριά και εκτός από τους στόχους σας.

Καρκίνος

Οι συνομιλίες και οι επαφές οι ερωτικές που ακόμη έχετε με τον πρώην σας, είναι και αυτές που θα σας οδηγήσουν σύντομα σε επανασύνδεση.

Λέων

Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε για τον άνθρωπο που έχετε προσφάτως ερωτευτεί. Δώστε απλόχερα χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα.

Παρθένος

Είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας, αλλά και τους στόχους σας που έχετε βάλει στο μυαλό σας, για αυτήν την ερωτική σχέση. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας λοιπόν!

Ζυγός

Σας έχει ζητηθεί μια επανασύνδεση, αλλά ακόμη δεν είστε θετικοί, για πολλούς λόγους. Ότι και να σας συμβαίνει, καλύτερα διαχειριστείτε το μόνοι σας.

Σκορπιός

Τα φλερτ που κινούνται αυτήν την εποχή, γύρω σας είναι πολλά και κάποιο έχει ξεχωρίσει μέσα στην καρδιά σας, ήδη…πολύ!

Τοξότης

Μόνο μέσα από μια διπλωματική οδό, μπορείτε να φέρετε και πάλι την αρμονία μέσα στην σχέση σας. Είναι κάτι που το θέλει και ο άνθρωπος σας.

Αιγόκερως

Δεν έχετε παράπονο από το ταίρι σας πια. Είναι μια εποχή, που πρέπει και οι δύο σας, να πάρετε αποφάσεις, γύρω από μια πιο επίσημη δέσμευση.

Υδροχόος

Δεν ξέρετε πολλά για το άτομο, που έχει δελεάσει την προσοχή σας. Οι καταστάσεις όμως και οι κοινές παρέες θα σας φέρουν σίγουρα πιο κοντά.

Ιχθείς

Δηλώνετε μπερδεμένοι και με πολλές καταστάσεις να σας κάνουν να παραμένετε ακίνητοι. Σίγουρα θα έρθουν και οι λύσεις, αν κάνετε και λίγο υπομονή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments